Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek! Ha a baratom megállás nelkul csajsziknak udvarolgat?
A baratommal 2 eve vagyunk egyutt! Eleinte mindeden szèp,
sőt tökéletes volt. Kisebb veszekedèsek akadtak, de mindig meg tudtuk beszèlni. Valoban ugy èreztem, hogy Vègre! egy harmonikus kapcsolatot tudtam kialakitani.
Viszont van egy aprocska titka... Rendszeresen udvarolgat üzenetekben (itt-ott neten vagy akar a szàmat is megadja). Sokaig nem emlitettem, mert ugy voltam vele, hogy csak megerősítèsa fèrfiassàga felöl. Talani kicsit zarkozott ès amolyan biztositàs.
Mostanàban màr viszont zavar, ès nehezen viselem.
Voltak problèmak is az utobbi par honapban. Lakast vàltottunk, ahol egy ideig egy csakadnàl kell èljunk..ami elèg terhelő. Magànèlet Nulla!!!!!
Màr nem àll ki mellettem. Sokmindenbe ellensèges velem.
Es akadt egy ket (jo) csajszi a munkahelyèn is.. persze nem emliti, de làtom mennyire dugdossa a telefonjat!
Nem szèp dolog, de belenèztem. Akarhogyis...en làttam az smseket...csak beszèlgetèsek..semmi komoly Mèèèèèg..!
De mindennapi beszèlgetèsek ès uzenetek, nem is normalis!!
Probalom nem figyelembe venni ès èlni a sajat èletem. De igy van èrtelme?? Mit tegyek?
Tanàcsot kèrek!! Kezdjek el aggodni??
Nem is értem a kérdésed...nem férjed, nincs gyereketek, csak egy barát, aki nem tisztel, nem becsül!
Akkor most mi a kérdés, miért kell ezen agyalni, hogy mit tegyél? Küld el a fenébe!
Ha ráakaszkodsz ilyen esetben még rosszabb,mert a férfiak ettől fuldokolnak.
Én személy szerint a hasonlót csak bizonyos ideig viselem el,aztán,ha látom,hogy nem változik vagy romlik a helyzet szakítok és ráadásul van egy egyéni stílusom a szakításban,úgy szakítok,mintha mi sem történt volna és teljesen hidegen hagy a másik.
Eddig nem volt olyan,hogy ne akartak volna erre nagyon visszajönni.
De ezen belül is volt olyan,aki nem változott és hamar újra ilyen lett.
A mostaninál,ahol szintén régebben kialakult ilyen helyzet elég sokáig nem mentem vissza és azóta is nagyon fél,hogy megint szakítunk szóval minden jó egyenlőre,pedig már több éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!