Kislányos anyukák. Hol szoktatok legginst venni a csajsziknak?
Figyelt kérdés
Most kezdtük az ovit és be kellene szereznem pár hosszú szárú darabot az őszre.2011. szept. 14. 14:09
1/12 anonim válasza:
Piacon. Ott a legolcsóbb, és legalább van választék.
2/12 anonim válasza:
Köszi a kérdést, és a választ is!
És kisvárosban, ahol nincs piac?
3/12 anonim válasza:
Szia! Én vettem már neki Tescoban(amikor akciós volt), bababizományiban is szépek vannak, és bababoltban is. Turikban is vannak szépek, csak ki kell fogni.
4/12 anonim válasza:
Tesco-ban, C&A-ban (most nagy 20-50%-os leárazások vannak), helyi kínai üzletben, helyi ruházati boltokban, ritkán találok egész jó, de legalább otthon biztosan hordhatót turikban.
5/12 anonim válasza:
Tesco. NagOn sokféke van. 800-2500/ db.
6/12 anonim válasza:
Turi, tökéletes állapotúakat lehet találni, kb. 300 ft-ért. Most hétvégén meg babaruhabörze, ott is kb. ennyiért fogok venni.
8/12 anonim válasza:
bocs az offért, de az miért jobb a harisnyánál?
9/12 anonim válasza:
Scamp leggingeket veszek.
De vettem már Takko-ban, Tescoban, H&M-ben is. A Scamp-ot szeretjük a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!