Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lett elegem, vagy mi ez az érzés?
Figyelt kérdés
Nem veszekszünk sokat a párommal, de ha igen, az nyomott hagy bennem, mindig én maradok alul a vitákban, kértem változzon ő nem teszi. Ma mikor néztem a képét a polcomon nem éreztem iránta semmit, azt sem éreztem, hogy fáj, bűntudatom volt, hogy bolondot csinálok magamból ezért az emberért, és most mégis ki lenne rám büszke? Eddig mindig a boldog pillanataink jutottak eszembe, a szerelmem iránta, akkor is ha veszekedtünk. Most ezt csak a düh váltotta ki belőlem vagy most lett elegem ebből? Lépnem kellene, vagy várjak még vele?2013. márc. 18. 19:39
2/4 anonim válasza:
Mérlegelj. Az elmult idöt ujbol át tudod élni???? Boldog vagy??? Szerintem ne pazarold az időt aki nem érdmli meg.
3/4 anonim válasza:
lépjél minél előbb, ne halaszd tovább a dolgot, csak még nehezebb lesz. ha kb semmit nem érzel iránta, akk vége. vagy most, vagy pár hónap múlva. de ugyan miért várnál még pár hónapot, ha tudod, h semmi sem fog változni, csak az idődet vesztegetnéd. nehéz, de tudni kell szakítani, h a boldog emlékeid maradjanak meg, ne pedig az, h az utolsó mondjuk fél év milyen rossz volt, és h mennyire megutáltad..
4/4 anonim válasza:
eleve miért csatának érzed a veszekedést? vannak kapcsolatok, ahol a vita neveli meg az embert,és ráismer saját hibáira. amúgy meg kell beszélnetek a dolgokat, kompromisszum kötése egy kapcsolat alapja. kérdezd meg hogy ő mit vár el, és mondd el hogy te mit vársz el és találjátok meg a közös utat. aki azt mondja hogy megváltozás stb, annak nem volt komoly kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!