Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog elmulni ez az erzes? Nagyon faj.
A baratom szakitott velem es az meg ratesz egy lapattal h megtudtam h a kapcsolatunk kozben valoszinuleg megcsalt(ez nem biztos forras) es most meg mar uj bnoje van pedig eleg friss a szakitas(1honap sincs) En ugy erzem, h soha senkit nem fogok igy szeretni, mert en halal szerelmes voltam illetve vagyok bele ...:( Lehet hogy meg csak elvakit a lila kod es nem latom a fatol az erdot? De szamomra tenyleg o volt a tokeletes kulsoleg,belsoleg mindenhogy egy hullamhosszon voltunk :((( Ugy ereztem, h neki is en vagyok az igazi es nagyon szeretett :(( nem ertem mi tortenhetett hisz nem keves ideig voltunk egyutt majdnem 3,5evet!:(
Mikor lesz jobb? :(
Koszonom, h megosztjatok a tapasztalataitokat!
Óóó csillagvirágom, első szerelem lenne?
Egyébként meg elmúlik majd.
Igen sajnos elso szerelmem :( ezert vagyok kicsit megijedve, mert sose ereztem meg ezt :(
Faj h o mar tullepett ennyi ido utan, pedig remenykedtem hatha visszater es megjon az esze:(
Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer elmúlnak a színes éjszakák,
Sajnos véget ér az álom, sajnos véget ér a nyár,
De a szívünk addig új csodára vár.
Ezért ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk,
Talán abban van az utolsó remény.
Létünk ingoványra épült, mely a sötét mélybe húz,
De ha akarjuk, még tűzhet ránk a fény!
Egyszer véget érnek múló napjaink,
Egyszer elbúcsúznak túlzó vágyaink,
Tudjuk azt, hogy egyszer végleg, sajnos végleg elmegyünk,
De még addig mindent újra kezdhetünk!
Ezért ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk,
Talán abban van az utolsó remény.
Létünk ingoványra épült, mely a sötét mélybe húz,
De ha akarjuk, még tűzhet ránk a fény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!