Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog elmulni ez az erzes? Nagyon faj.

Figyelt kérdés

A baratom szakitott velem es az meg ratesz egy lapattal h megtudtam h a kapcsolatunk kozben valoszinuleg megcsalt(ez nem biztos forras) es most meg mar uj bnoje van pedig eleg friss a szakitas(1honap sincs) En ugy erzem, h soha senkit nem fogok igy szeretni, mert en halal szerelmes voltam illetve vagyok bele ...:( Lehet hogy meg csak elvakit a lila kod es nem latom a fatol az erdot? De szamomra tenyleg o volt a tokeletes kulsoleg,belsoleg mindenhogy egy hullamhosszon voltunk :((( Ugy ereztem, h neki is en vagyok az igazi es nagyon szeretett :(( nem ertem mi tortenhetett hisz nem keves ideig voltunk egyutt majdnem 3,5evet!:(

Mikor lesz jobb? :(

Koszonom, h megosztjatok a tapasztalataitokat!

2013. márc. 15. 17:25
 1/7 ASOT ***** válasza:

Óóó csillagvirágom, első szerelem lenne?

Egyébként meg elmúlik majd.

2013. márc. 15. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
el fog múlni,én is azt hittem,hogy soha nem heverem ki,de 2 év után sikerült teljesen túljutnom rajta.nehéz út,de sajnos ezt is meg kell élni.én belevetettem magam a sportba és a bulizásba,a barátokkal mentem mindenhová,segített. na meg az első hetekben egy jó kis masszív napi viszkizgetés
2013. márc. 15. 17:27
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen sajnos elso szerelmem :( ezert vagyok kicsit megijedve, mert sose ereztem meg ezt :(

Faj h o mar tullepett ennyi ido utan, pedig remenykedtem hatha visszater es megjon az esze:(

2013. márc. 15. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
hidd el,hamarabb túllépsz ezen a gerinctelen idiótán,mint gondolnád.most egy kicsit fáj,ez sajna ilyen,de utána sokkal jobb lesz
2013. márc. 15. 17:35
 5/7 ASOT ***** válasza:

Egyszer véget ér a lázas ifjúság,

Egyszer elmúlnak a színes éjszakák,

Sajnos véget ér az álom, sajnos véget ér a nyár,

De a szívünk addig új csodára vár.

Ezért ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk,

Talán abban van az utolsó remény.

Létünk ingoványra épült, mely a sötét mélybe húz,

De ha akarjuk, még tűzhet ránk a fény!

Egyszer véget érnek múló napjaink,

Egyszer elbúcsúznak túlzó vágyaink,

Tudjuk azt, hogy egyszer végleg, sajnos végleg elmegyünk,

De még addig mindent újra kezdhetünk!

Ezért ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk,

Talán abban van az utolsó remény.

Létünk ingoványra épült, mely a sötét mélybe húz,

De ha akarjuk, még tűzhet ránk a fény!

2013. márc. 15. 17:36
 6/7 anonim válasza:
mit mondott miért szakít veled? azt tanácsolom erőltesd kicsit az ismerkedést új emberekkel mert ha találsz olyat aki legalább kicsit érdekel, könnyebben túl lépsz. és el fog múlni, utána nagyon reálisan fogod látni a dolgokat amikre most nem jösz rá veletek kapcsolatban.
2013. márc. 15. 17:36
 7/7 A kérdező kommentje:
azzal az indokkal szakitott velem, hogy o most egyedul akar lenni es h mar nem szeret :) errefel tessek mar itt virit az uj bnojevel.... es alig telt el 1honap azt hittem kicsit o is meggyaszolja a kapcsolatot dehat tevedtem :)
2013. márc. 15. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!