Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog elmúlni ez az érzés? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egyik fiú ismerősöm mindennap bókolt nekem, nagyon aranyos dolgokat mondott, hogy milyen szép vagyok stb. Tetszett nekem és most is tetszik. De úgy látszik elfelejtett és egy másik lánynak mond hasonló dolgokat. Iszonyatosan féltékeny vagyok, legszívesebben sírnék. Elfog múlni ez az érzés? Gondolom nem lehet mást tenni, csak elfelejteni őt...14/L2011. ápr. 6. 16:16
1/2 anonim válasza:
El fog múlni. Nyugi. Sokan fognak még bókolni neked életed során.
2/2 anonim válasza:
El fog múlni és rá fogsz jönni a következő évek során, hogy szép szavakban a legtöbb pasi nem szegény, csak általában nincs sok minden mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!