Leszokóban vagyok, és 5 napja nem gyújtottamrá, de azóta egyfolytában kívánom a cigit. Mikor fog elmúlni ez az érzés? Elfog egyáltalán?
köszi nektek, de nem gondoltam, hogy ennyire nehéz.:(
főleg mikor meglátok egy barátot, családtagot cigizni,...
nem baj sikerülni fog:) még1x köszi hogy írtatok:)!
Figyi, elmondom erről a véleményem. Undorító szokás, hogy az emberek füstöt szívnak a pofájukba és a tüdejükbe, és ezzel 1. rongálják az egészségüket, 2. undorító szagot árasztanak, 3. mindezért pénzt adnak!!
Ha van akaraterőd akkor leállsz vele és nem is szoksz vissza, mert szánalmas dolog a dohányzás!
A hivatalos álláspont szerint a tüdőből 40 nap, az egész szervezetből kb 2 év alatt tisztul ki a nikotin,
de a sejtemlékezés miatt később bármikor eszébe juthat az embernek, szerencsére ezt már csak egy kis flashbeck (amolyan ' bevillanás' mint a drogok esetében.
Szerencsére ez már kontrollálható, de vigyázni kell, mert egy ismerősöm édesapja 18 év nemdohányzás után egy pillanat alatt visszaesett, mintha mi sem történt volna..
(Elgondolkodtató, miért is nem minősítették még drognak)
Nekem az első hét volt a legnehezebb, de néha vannak hullámvölgyek - erősnek kell lenni. Régebben egyszer már két évig letettem, most 3 hónapnál tartok, de szeretném véglegesen :-)
A pelenkás duma tényleg durva.
Nem kell ahhoz dohányosnak lenni, hogy ott végezzük.
Más.
Egyébkét dicséretes az akarat erőd, Én is próbálkoztam, de gyenge vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!