Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretem eléggé a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem eléggé a barátomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttünk össze , de egyszerűen nemtudom őt szeretni. Nem tetszik. Nem is akarok vele találkozni , de becsapni sem akarom ,mert mindig azt írom neki ,hogy szeretem , de közbe mégsem. Tudom hogyha szakítok vele akkor sok ember fog szemétnek tartani ,mert több emberen keresztül ismertem meg őt. Mit tegyek? Csak azért jöttem össze vele ,mert a horoszkópom aztírta ,h megismerkedek egy olyan emberrel aki cseppet sem az esetem , de jöjjek össze vele ,mert jó élmény lesz , de nem élvezem. Ő nagyon szeret engem. Mindent megtenne értem , de én nem szeretem. Eddig csak átverem. Mit tegyek?? : ((

2013. márc. 18. 14:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. márc. 18. 14:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs de ritka hüle vagy, ha egy horoszkóp kedvéért jöttél össze vele :DDD
2013. márc. 18. 14:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Te hiszel a horoszkópban?
2013. márc. 18. 14:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Jó itt most nem ez a lényeg. Mit mondjak neki? :/
2013. márc. 18. 14:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezt a horoszkóposat hagyjuk, tiszta beteg dolog :S

Ettől eltekintve, jószándékkal azt mondom: szakíts vele, még most. Semmi értelme annak, hogy te szenvedsz, őt pedig becsapod. Hidd el, neki is jobb, ha van egy esélye olyat találni, aki majd valóban szereti.

2013. márc. 18. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Az a retkes hirdetés. Na mind1... Kérdező, nem lehetsz több 13-nál. Majd ha pár év múlva érett leszel erre akkor próbálkozz fiúkkal.(Gondolom lány vagy)
2013. márc. 18. 14:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok , de mitmondjak neki?
2013. márc. 18. 14:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Amit ide írtál!
2013. márc. 18. 14:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Ahj , de most mindenki utálni fog ,h igy atverem. Igazábol csak par napja jarunk. :// nagyon szeret ez a baj :s csak igy elmondanám neki akkor.. Áhh. Nemtudom > <
2013. márc. 18. 14:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Dehogy szeret. Az is egy kisgyerek mint te, semmi bajotok nem lesz. 1 hét után már a nevedre sem fog emlékezni...
2013. márc. 18. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!