Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Én 30 vagyok,a fiú 22 múlt.Másfél hónapja találkozgatunk,filmet nézünk,hasonló programok.Volt köztünk már testi kapcsolat is.Azt mondja mélyülnek az érzései,és szeretne komolyabb kapcsolatot.Lehetnek valós érzelmei?Picit félek ettől.
2013. márc. 17. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?
2013. márc. 17. 22:03
 2/5 anonim válasza:
Simán... Én amikor össze jöttem barátnőmmel Ő 14 lett én 16 voltam, Most én 29 vagyok Ő 27 és boldog házasságban élünk! :)
2013. márc. 17. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
ugyan már, nem kell félni, ne azzal foglalkozzál már, inkább örüljél N
2013. márc. 17. 22:07
 4/5 A kérdező kommentje:
8 évvel idősebb vagyok,ezen agyalok...nem a jővőtől félek,hanem,hogy érzelmileg,szerelemből kötődhet e így hozzám.Vagy csak azt hiszi,hogy azt érzi,ettől félek.Nyilván 22 évesen is létezik szerelem,de ilyen formában már aggaszt.
2013. márc. 17. 22:11
 5/5 anonim válasza:
Adj neki egy lehetőséget! :)
2013. márc. 17. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!