Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év korkülönbség? Számít ez valamit?
Figyelt kérdés
18/N,24/F. Érett gondolkodás mindkét fél részéről,főiskolás lány,dolgozó férfi.2013. márc. 15. 15:49
1/10 anonim válasza:
a kérdés h neked számít-e mert másnak szerintem nem
2/10 A kérdező kommentje:
*leendő főiskolás,bocsi
2013. márc. 15. 15:49
3/10 anonim válasza:
Abban a korban nem számít, 12/18 már viszont vicces :D
4/10 anonim válasza:
Ilyen korban nem számít, mert egy 18 éves lány már nő. A pasik pedig szeretik a fiatalabbakat.
5/10 anonim válasza:
Nem számít.
Szerintem ez pont jó.
6/10 anonim válasza:
Nem vagy már kislány, szóval működhet.
7/10 anonim válasza:
Így ebben a korban nem hinném. Ha csak a lány nem túl gyerekes felfogású.
Én 21 voltam, mikor összejöttem a párommal, ő 28. Nekem ez így pont jó volt.
8/10 anonim válasza:
20 éves lányok a barátom 26 éves. Másfél éve együtt vagyunk :) Semmit nem számít az a plusz 6 :)
9/10 anonim válasza:
Nem számít!Barátom 30éves,én 23:) Számomra ideális a korkülönbség
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 21. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!