Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek barátomnak második évfordulóra?
én nem hiszem el, hogy az emberek még mindig ezeket a közös fényképes szarokat nyomják... ennél sablonosabb és fantáziátlanabb ajándékot el se tudnék képzelni...
egyébként te is ki tudnád deríteni mire vágyik szerintem... parfüm, pénztárca, póló/ing, nyaklánc/karkötő... te ismered
2. válaszoló, szerintem amiket írtál még sokkal sablonosabbak :D Nem sértésnek írom, ez a véleményem.
Szerintem többet ér ha csinálsz neki valamit.
Aha, ilyesmi jutott nekem is eszembe :)
Vagy egy vacsi, ha elég bátor vagy hozzá.
6. szerintem nem sablonos :D sokkal 'személyre szabhatóbb' ajándékok mint gondolnátok :)
én pl. a barátomnak egy olyan nyakláncot vettem szülinapjára mint amit Nancy adott Sidnek (Sex pistols... mindketten szeretjük a bandát és ők is egy szerelmespár voltak :)) és egy fekete Pókemberes pólót, mivel Pókember a kedvenc szuperhőse, jól is néz ki a póló és mellesleg én is nagyon szeretem az ilyen képregényeket/szuperhősöket :)
az előző barátomnak meg egy Avenged Sevenfoldos pénztárcát vettem mert nem volt pénztárcája és ez a kedvenc bandája. szerintem sokkal sablonosabb egy közös képes bögre... :D
9-es, így ezeket elismerem, hogy személyre szabottak voltak.
De fényképes bögrét se emlegettem :D
Én vacsi vagy saját készítésű valami párti vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!