Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit vegyek neki, lányok, ti minek örülnétek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon összekaptunk a barátnőmmel, majdnem egy másfél hónapos szünet volt köztünk emiatt. Ennyi idő után végre sikerült kibékülnünk, és megbeszélni a dolgokat.
Szeretnék neki valami kis apróságot adni, de nem tudom mi lenne ilyenkor a megfelelő ajándék.
Szerintetek? Mit javasoltok?
2013. márc. 17. 17:11
2/7 anonim válasza:
Egy különleges csoki, vagy egy plüssmaci+ egy csokor virág. És kötelező a cuki mosoly mellé!
3/7 Kemoooka válasza:
valami olyat adj neki, amivel azt fejezed ki,h örökre vele akarsz maradni (gondolom így van), és nem akarsz több szünetet...mondjuk egy páros kulcstartó, ami mindig összeköt titeket :) vagy sokan régimódinak tartják, de egy szál vörös rózsa még mindig meghozza nálunk a hatását :D
5/7 anonim válasza:
Igazából ez sok mindentől függ.. A korotoktól, hogy mióta vagytok együtt.. :/
Ami szerintem minden korosztályban mehet ilyenkor egy doboz bonbon és/vagy virág (cserepes, vagy csak vágott virág). Egy béküléshez szerintem nem is kell nagyobb ajándék. Meg ennek azért kevés lány nem örül :)
18/L
6/7 anonim válasza:
Vagy ékszer. Ha alacsonyabb költségvetés akkor ezüst, ha van több pénzed az arany. Tartós ajándék és mindig te fogsz eszébe jutni róla. Mondjuk nyaklánc+medál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!