Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudok szerezni magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok szerezni magamnak gazdag lányt? Mennyi az esély rá?

Figyelt kérdés
Munka nélkül vagyok, nincs pénzem, ezért jó lenne egy gazdag nő, ha nőknek sikerül sokszor gazdag palit találni, akkor nekünk férfiaknak miért ne lehetne?
2013. márc. 17. 15:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

rossz a hozzáállásod, a szívüket kell megynyerni és tiéd minden.Ha te anyagilag akarsz függni mástól el kell érned hogy ő érzelmileg függjön tőled.mindenki megtörhető mint mint a jég, mert gyengék .sok gazdag élettelen, te vigyél nekik egy kis életet.

látod már "ajánlatot" is kaptál.... de ne nevess simán vannak ilyen gyászhuszárok akik eltartanának feltélekhez kötve.még tőled is elesettebbek, még ha nem is látszik.

2013. márc. 17. 17:23
 22/29 anonim ***** válasza:
az előző jól mondja! nyilván nem úgy mész oda egy ilyen nőhöz, hogy te ezt meg ezt akarod... szerintem ezt úgy kell felfogni mint egy hosszú távú befektetést, az elején költened kell, hogy kereshess! biztos sok olyan sikeres, anyagilag jól álló nő van aki vágyik a szerelemre. ha kedves vagy, udvarias és művelt, valamint eljátszod a határozott sikeres de komoly kapcsolatra vágyó férfi szerepét akkor kellő időt szerezhetsz ahhoz, hogy kipuhatold mire vágyik a nő, mik azok a pontok-dolgok amikkel meglehet fogni. pl.: állatbarát, vagy mi az ami hiányzik az életéből és elhiteted vele, hogy te éppen olyan vagy, hogy veled majd minden szép lesz és jó. ha kialakul a nő részéről a szerelem és a kötődés akkor már nyert ügyed van, onnantól kezdve bármit megcsinálhatsz vele. ezután leépíted a barátait és mindenkit aki átlát rajtad! megkéred a kezét és csinálsz neki egy gyereket. innentől kezdve tiéd a fele királyság! mielőtt leszólna valaki hogy ez hülyeség, leszögezem hogy megtörtént eset!!! nyilván kell hozzá egy balek is, de ha gondosan keresel csak akad egy.
2013. márc. 17. 18:26
 23/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ahhoz, hogy egy nő eltartson a következőknek kell fennállnia együttesen:

1. Valami iszonyatosan durván jól kell kinézned

2. Átlagon felül kell az ágyban is teljesítened

3. A nőnek valamilyen szinten lelki sérültnek kell lennie, hogy egy ilyen felállást elfogadjon

2013. márc. 17. 19:25
 24/29 A kérdező kommentje:

utolsó!

Hát elég duci vagyok és szexben nagyon tapasztalatlan, de talán ha lelkisérült gazdag nőt fogok ki, és adok neki szeretet, akkor talán sikerülne

2013. márc. 17. 23:43
 25/29 anonim ***** válasza:
Bocsi, de akkor ez nem fog menni. Azért a nők se hülyék, még a lelki sérültek sem. Nyilván valamit neked is nyújtani kell, mivel ez itt kőkemény üzletről fog szólni. Gyakorlatilag egy k*rva leszel. K*rvát meg nem az alapján vesz igénybe az ember, hogy mennyire aranyos meg kedves. Vagyis az ide kevés.
2013. márc. 18. 00:27
 26/29 anonim ***** válasza:
Igaza van utolsónak. Ha nem vagy Brad Pitt esélyed sincs. Ahhoz, hogy szóbaálljanak veled 10-ből 11-esnek kell lenni..
2013. márc. 18. 07:35
 27/29 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj valami hiányszakmát amivel lesz egy jó állásod. Magyarországon amúgy sem sokan vannak akik top boy selyemfiúkat igénybevesznek. Az idősödő gazdag nőknek van férjük így max szeretőnek kellesz..De cserébe nem biztos, hogy házat, kocsit biztosit tehát ezeket akkor is magadnak kell előteremtened ha sikerül is szeretői státuszba kerülnöd. De szerintem a szerető "eltartás" mint olyan hazánkban inkább a férfi társadalomra jellemző. A nők (főleg a házasok) ennél sokkal diszkrétebbek.
2013. márc. 18. 07:40
 28/29 anonim ***** válasza:
Jennifer Lopez esete jutott eszembe Casper Smarttal. Az a pasi nagyon jóképű es J.Lo toyboya. Mondjuk én gazdag családból származom es nagyon is figyelnek a szüleim a pasikra körülöttem, pont ezért. Amikor évek kemény munkájával szerzel vagyont, nem fogod az ablakon ki dobálni a pénzt. Én ajándékokat vettem a pasiknak mindig néhanapján. De ebben ki is merült.
2013. márc. 18. 18:17
 29/29 anonim ***** válasza:

A gazdag nők többsége azért gazdag, mert a pasija vagy az apja is az.

Egyébként gazdag lányt csak akkor szedhetsz föl, ha az bűnronda, mert akkor nem kell a pasiknak, de ebből kevés van, mert sokat már kizsákmányolt egy másik pasi.

2013. aug. 26. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!