Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok szerezni magamnak gazdag lányt? Mennyi az esély
rá?
Én eltartalak, de onnantól az én szabályaim szerint játszunk.
2013. márc. 17. 15:13
12/29 A kérdező kommentje:
Miért 60-70 évesek?? Egy nő ismerősöm is egy 30 éves gazdag pasit tudott találni magának, neki miért sikerült???
32 vagyok. megfelel? válaszolsz?
2013. márc. 17. 15:20
Szerintem először keress munkát, kóstold meg milyen dolgozni a pénzért aztán filózz ilyeneken. Bár ahogy így leírtad magadról az infókat, kicsi esélyét látom annak, hogy gazadag nő irántad fog érdeklődni. A gazdag általában gazadaggal ismerkedik olyan körökbe jár ( fogadás, színház stb.)A nincs pénzemmel már kilőtedd ezt a lehetőséget. De sebaj, állásportál, normális munka, egy csipetnyi spórolt pénz és mehetsz is lányokra vadászni de ebből is a középosztályt javaslom. Sok sikert!!
2013. márc. 17. 15:28
szeretethiányos önértékelési problémákkal küszködő nőket keress akik szeretik ha irányítják őket. nyilván elit helyekre kell járnod. szerintem ha valaki nagyon manipulatív egyben tehetséges személyiség akkor össze tud szedni egy átlagos gazdag nőt.
2013. márc. 17. 15:29
A feltételek.
Reggel ágybahozod a kávém, utána nekiállsz kivasalni az aznapi cuccom, amíg tusolok és készülődöm.
Amíg dolgozom, kitakarítasz, bevásárolsz a pénzből, amit otthon hagyok és a blokkot mindig elrakod. Csak arra költhetsz, amire adok. Mikor hazaérek, a vacsit már melegíted, és tálalsz. Nem piszkálsz amikor sorozatot nézek. Szex akkor van és úgy, ahogy nekem megfelel. Ha megcsalsz, repülsz.
A lakás be van kamerázva, csak szólok.
Akkor mehetsz szórakozni, ha mindennel kész vagy és elengedtelek.
2013. márc. 17. 15:43
Utolsó...Ez kész... Egy fiú hamupipőke:D
Am kérdező,szerintem a lányoknak elenyésző százaléka hajt kimondottan a pénzre... És azokat hívják luxusprostinak.
2013. márc. 17. 15:54
Ne aggódj kérdező,70%-al napi 2x lemehetsz sétálni,de a pórázt ne felejtsétek el :)
2013. márc. 17. 15:59
Nem fogjuk. :-)
Hát nem, majd hagyom, hogy az én pénzemen szórakozzon?
Szórakozhat, ha már nincs dolga a ház körül és engem is kielégített. De ha rossz az ágyban, nem juttat el két percen belül a csúcsra, bukta az egészet.
2013. márc. 17. 16:01
Senkinek sem kell tehetetlen, lusta férfi, nem tartanálak el. A nők meg nem keresnek gazdag pasit, mikor a páromat megismertem eszembe nem jutott volna a pénztárcájába turkálni, hogy mennyit keres. Az az ő pénze, nekem is van saját keresetem! Nem tudom honnan jön ez a sok gyökér aki így általánosít.
2013. márc. 17. 16:08
Kapcsolódó kérdések: