Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg esely, hogy visszajon hozzam?
Nem fog visszamenni. Kár reménykedned, csak magadnak ártasz vele. Ezt nem bántásként mondom.
2013. márc. 15. 12:09
Mit foglalkozol vele, zárd le! Csináld azt amit ő csak te pasiz be.. 20 éves vagy és még fiatal! 4 év sok idő tudom, de ha folyton erre gondolsz sokkal rosszabb lesz..
17f
2013. márc. 15. 12:10
Ha azért menne vissza hozzád, mert a másik lánnyal nem olyan jó, akkor az már régen rossz. Nyilván volt valami oka, hogy vége lett - ez nem feltétlen azt jelenti, hogy te vagy a hibás, vagy nem vagy elég jó - és ezt tiszteletben kell tartanod.
2013. márc. 15. 12:16
Nem fog visszamenni te meg ne kavarj bele és ne sírd vissza magad.Ez van elkell fogadni idő majd gyógyít nyilván nem voltatok egymáshoz valók ha így alakult.Biztos rendes aranyos lány leszel és egyszer rátalálsz az igazira aki szeret és te is őt és boldogok lesztek
Ami nem megy nem kell erőltetni hinni kell a jobb jövőben és remény is mindig lesz akkor meg miért ne lenné egyszer boldog ? :) Fel a fejjel ;)
2013. márc. 15. 12:19
5/9 A kérdező kommentje:
nem most rogton gondoltam hanem mondjuk par honap mulva hiszen meg eleg friss a dolog lehet addigra rajon mit vesztett ebben remenykedem , de igazatok van csak nagyon felek h nem talalok meg egy ilyet aki ennyire szeret mint O... O volt nekem az elso :( bocsanat az ekezetek miatt, telefonrol irok.
Gondolj bele,szerinted tényleg lehetne ezek után normális kapcsolat köztetek,hogy már összejött,lefeküdt mással?Tényleg kellene neked ez a fiú ezek után?Ha valóban annyira szeretne és ő lenne számodra az igazi,nem szakítottatok volna,ennyi.Tudom,ezt most nehéz elfogadni,de nem fog visszajönni és jobb lesz ez így mindkettőtöknek.Ami egyszer elromlott köztetek, a problémák amik miatt szakítottatok újra és újra előjönnének ha megint összejöttök néhány hónap múlva.Csak a káposzta jó felmelegítve,hidd el én egyszer beleestem ebbe a hibába hogy egy volt barátommal összejöttem újra,de csak néhány hónapig húztuk mert megint ugyan azokon kezdtünk el veszekedni,amiken annak idején.
2013. márc. 15. 13:04
7/9 anonim válasza:
Szerintem ezek után ne vágyj arra, hogy vele lehess... Ha ő ilyen könnyen túllépett, az csak azt mutatja, hogy neked ő sokkal fontosabb volt, mint neki te. Hagyd a fenébe:)
2013. márc. 15. 13:31
át tudom érezni teljesen a fájdalmadat. ha valakit szeret az ember de a másik félről kiderült h már nem vagy nem annyira mint kellene pokoli érzés tud lenni. velem is hasonló dolgok történnek..és nehéz.
de én is csak azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg lekötni magad. barátok, család, egy jó könyv, hobbi, sport...nem utolsó sorban tanulással. még ha nekem nem is sikerül lefoglalni magam, neked hátha.. ha nem megy az, hogy egyedül feldolgozd a hiányát, akár pszichológus segítségét is kérheted. nem csak bolond emberek járnak oda, hanem olyanok is, akik úgy érzik túl sok teher van a vállukon vagy történt velük valami, amit nem tudnak feldolgozni. hidd el segíteni tud, tapasztalat.
kitartás!
2013. márc. 15. 13:40
Én is hasonló cipőben járok, szerintem is le kell zárni. Nálunk ő nem akarja folytatni, én pedig nem könyörgök senkinek. Elmentem a végsőkig de most már nincs értelme tovább küzdeni aki menni akar azt engedni kell. Jönni fog valami sokkal jobb, hidd el! Az ezelőtti exemről is azt hittem ő volt a legjobb de elhagyott másért. Aztán beleszerette ebbe a fiúba és már hálás voltam neki, hogy annak idején elhagyott. Most is így lesz. Még egyedül vagyok de nem lesz ez így sokáig. :) Én már tökélyre fejlesztettem (sajnos) a felejtési képességeimet igy már majdnem túl is vagyok rajta egy hónap elteltével. Hidd el neked is jobb lesz nélküle. Írta fent valaki, hogy lefeküdt már mással hát igy nekem sem kéne! Ha vissza is jönne hozzád szamár lennél jó helyett. Soha ne menj bele ilyen méltatlan kapcsolatba!! Ne legyél veréb ott ahol egyszer sas voltál!! Ne állj be a sorba itt, ha másnál első is lehetsz!! Az életünk nem átjáróház, aki egyszer elment az ne akarjon visszajönni. Ha el tudott menni és már más van neki akkor valószinüleg nem szeret már igy nincs értelme visszavárni. Sajnálom. Nagyon szörnyű érzés tudom én is sokat szenvedtem miatt, de nem éri meg hidd el. Találsz nála sokkal jobbat is! Még jobban is szeretheted mint őt! Itt a tavasz mozdulj ki haverok, buli, ismerkedj had lássa, hogy nem őt siratod! Fel a fejjel! Jóra fordul minden! :)
2013. márc. 17. 15:44
Kapcsolódó kérdések: