Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról, ha egy 15-16 éves összejön egy huszonévessel?

2013. márc. 17. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy hamarosan d*gni fog, vagy hamarosan nem lesz pasija.
2013. márc. 17. 12:35
 2/7 anonim válasza:
Én 15 voltam, mikor összejöttem a barátommal, aki akkor 20 volt. Nemrég voltunk 16 hónaposak, probléma egy szál se. Ne általánosítsatok... :)
2013. márc. 17. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Az egyik osztálytársam 15 évesen jött össze egy 22 évessel és 2 évig együtt voltak. :) Nem volt semmi baj vele,mindenki számára normális volt így.

Én pedig 16 évesen a mostani barátommal aki 20 éves és már féléve együtt vagyunk :)

2013. márc. 20. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan nagy kor különbség. :)
2013. márc. 20. 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:
sztem teljesen okés, nem látom, h mi akadálya lenne. igaza van az első válaszolónak, vsz hamar le fog feküdni a csaj a sráccal, de sztem ma már ez is átlagos, h a tinik 14 éves korukban már nem szüzek (ha vki korábban veszíti el, na az már túlzás, de a 15-16 még okés, csak ne legyen olyan buta, h azt se tudja, mi az az óvszer)
2013. márc. 20. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
hát nem teljesen normális,de nem is annyira gázos... érettségi szintjüktől függ... persze mindig vannak olyanok akiknél nem akadály a korkülönbség,de szerintem ebben az esetben nagy részt nem végződik jól,mert azért nem mindegy,hogy hány évesen jössz össze egy nálad 5 évvel idősebbel/fiatalabbal
2013. márc. 20. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a csaj elég érett akkor szerintem lehet belőle komolyabb is akár. Én 16 éves voltam amikor összejötem egy 24 éves sráccal mai napig együtt vagyunk ő 27én 19.
2013. ápr. 12. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!