Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok róla, ha csak emiatt nem szeretnék barátnőt?
Nagyon szeretnék barátnőt, de nem merek és ebből a szempontból nem is akarok barátnőt, mert viszonylag szegény vagyok. Nem szeretném, hogy lássa, hol élek. Semmi különösebb okom nincs rá, csak úgy gondolom, megváltozna rólam a véleménye és talán el is hagyna. Nem tudom elképzelni, hogy elhívjam magamhoz a lányt. És itt még a családomra is gondolok. Anyum elég gáz helyzeteket tudna teremteni, talán be is égetne a lány előtt. Előfordul, hogy mikor pl egy ismerős jön, túl kedves akar lenni, mindig magára vonja a figyelmet, így nem lehet normálisan ellenni mellette. Mindig beleszól abba, amiről xy-nal beszélek, holott hozzám jöttek, velem akarnak beszélni. Ezek miatt nem akarok barátnőt, pedig már nagyon vágyom rá, hogy legyen valaki, akiről elmondhatom, hogy szeret és én is szeretem őt. Mit gondoltok erről?
17/F
énis ezért nem akarok barátot, meg ezért nincs
nincs normális ruhám, ki venne észre?
tesóm ötéves fiúbakancsába, meg a 8 éves kabátomban aminek már rég kinőttem az ujját...
kb. keresztülnéznek rajtam a pasik.
ha nagyon nyomulok és én megyek oda ismerkedni akkor leveszik egy idő után hogy jóarc vagyok és akarnának valamit... de kinek voonzó a csóróság?
meg hogy sehova nem lehetne velem menni mert 100 Ft-om sincs néha
és nem várhatom el örökké azt hogy a pasi fizessen mert akkor meg az lesz a baj, fel lesz hánytorgatva + nekem sem esik jól.
haz meg nem vihetnek mert az én anyám meg ellenséges mindenkivel, az se megy hogy örökké a pasinál lebzseljek.
kreatív vagyok ingyenprobramokból, de azért erdőt járni piknikezni sem épp a legkellemesebb télvíz idején, vagy örökké a horgásztónál ülni
szóval... lesz pasim... egy másik életben :)
totál megértelek, sz@r helyzet
Hát igen, ha lenne külön szobám, akkor nem lenne baj, de sajnos nincs. Régebbi típusú házban lakom egy kisvárosban.
Azért annyira hála égnek nem vagyok szegény, egyszer-egyszer el tudnánk menni pl moziba vagy valahova, csak nem túl gyakran, havonta egyszer, max kétszer. De pl, hogy nyaralni elvigyem egy hétvégére, vagy külföldre elhívjam, olyan egyáltalán nem lehetne. Max a Balatonra két napra.
Nem maga a pénz a baj! Hanem az én itthoni környezetem. A régi típusú házunk, hogy a családom viszonylag szegény, és az, hogy ezek mellé még nem is tudnék nyugodtan kettesben lenni a barátnőmmel, mert mindig ott lebzselne mellettünk valaki. Anyum elég gyerekes tud lenni, ha például adna a lány egy puszit, felfújná a dolgot. Nem akadna ki vagy ilyesmi, csak hallgatnám napokig, hogy így puszilkodunk meg úgy smacizunk. Előtte még egymás kezét se tudnánk megfogni, mindent szóvá tesz szó szerint!
Lényeg, hogy nem maga a pénz a bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!