Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a barátotoknak/barátnőtöknek a gépén még lenne kép az exéről?

Figyelt kérdés
A barátom már úgy 1 éve szakított a barátnőjével és még mindig van csomó kép a gépén az exéről. Eléggé zavar, de nem akarok hisztizni neki, hogy törölje le. Ti szólnátok?
2013. márc. 17. 10:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Engem zavarna. Oké hogy emlék, de azt nem elég az emlékeiben megőrizni?
2013. márc. 17. 11:54
 22/29 anonim ***** válasza:
A Dvd-s megoldás a legjobb.
2013. márc. 17. 11:56
 23/29 Pretty_Fighter ***** válasza:
Engem is zavarna.Én sem tartogatok képeket.Oké hogy jó emlékek,de ki a f*szt érdekelnek már az ex-el való szép emlékek?:D Ha esetleg talán mégis valamire emlékezni szeretnék,akkor ott van rá a fejem.
2013. márc. 17. 11:59
 24/29 anonim ***** válasza:
Gyenge a memóriám :) Meg 20 év múlva ki fog emlékezni egy arcra pontosan? És amikor majd számot adok az életemről mondjuk 60 évesen, betegen... Nem tudom te hogy vagy vele, de vegyük a családi képeket, azokat amik még kézzel foghatóak, évente egyszer-kétszer a kezem ügyébe kerülnek gyerekkori fotók, régi képek, és jó felidézni az emlékeket, és könnyebb is. De attól még az aktuális páromat szeretem, ha elmélázok is néha, különben nem lennék vele :) Egyébként meg nem vagyok paraszt, hogy az aktuális szerelmem előtt nézegessem, hogy "nézd már, itt voltunk a Balatonon az exemmel, hogy összeilletünk igaz? Hatalmasat dugtunk aznap este, mint veled soha, úgy tudott szopni, a nyomába sem érsz" :) Nem ilyeneket gondol az ember amikor régi képeket néz, szerintem :)
2013. márc. 17. 12:04
 25/29 anonim ***** válasza:
A 2 generációval ezelőttiek hogy adtak számot az életükről? Nekik nem volt minden pillanatukról fénykép. Hagyjuk már ezt a hülye kifogást...
2013. márc. 17. 12:40
 26/29 anonim ***** válasza:
jaj de örülök hogy nem olyannal járok, mint ti, akik hisztiztek pár fotó miatt :)) eddig egyik páron se akadt ki azon, hogy maradt 1-1 jól eldugott, érintetlen mappában pár közös kép az exemmel és a családjával. szomorú, hogy egyeseket felháborít az ilyet, és ki akarják sajátítani a párjukat. nőjetek fel.
2013. márc. 17. 13:03
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a gáz,ha egy kép sem lenne az exéről.Mert ez őt minősítené:)
2013. márc. 17. 13:04
 28/29 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mi van a gépén és nem is érdekel, ez a legjobb megoldás. :)

22N

2013. márc. 17. 13:26
 29/29 anonim válasza:

Igazából mindenki magának érzi, hogy mennyire zavarja-e vagy sem. Nem lehet általánosítani, hogy mi a jó megoldás.

Nekem például a barátnőm el is mondta, hogy van kép az exéről a gépen...

2013. ápr. 25. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!