Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a barátotoknak/barátnőtöknek a gépén még lenne kép az exéről?

Figyelt kérdés
A barátom már úgy 1 éve szakított a barátnőjével és még mindig van csomó kép a gépén az exéről. Eléggé zavar, de nem akarok hisztizni neki, hogy törölje le. Ti szólnátok?
2013. márc. 17. 10:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Engem is zavarna. Ha én tárolnék képeket az exemről és a barátnőm szólna érte, akkor nem lennék rá kiakadva.

21/f

2013. márc. 17. 10:36
 12/29 anonim ***** válasza:
Zavarna , meg szóltam is neki érte és letörölte őket .
2013. márc. 17. 10:42
 13/29 Andii1 ***** válasza:
zavarna.
2013. márc. 17. 10:48
 14/29 anonim ***** válasza:
Az én gépemen vannak képek az exemről. A mostani párom nem szól érte. Tisztában van azzal, hogy az is egy fejezete volt az életemnek.És abban az időszakban is nyilván készültek képek,nem csak most vele.
2013. márc. 17. 11:04
 15/29 anonim ***** válasza:
zavarna,és szóvá is tenném
2013. márc. 17. 11:12
 16/29 anonim ***** válasza:
66%
úristen mennyi hisztérika van itt, akit mind zavar hogy nem ő érintette elsőként a párját :D emberek, pár fotó nem a világ vége.. inkább az a szomorú, ha az ember görcsösen minden emléket töröl, csak hát attól még a múlton nem változtat. diszkréten el kell fogadni, hogy volt az ex, meg most vagy te. és ha ezen hisztizel és kiakadsz és szóvá teszed neki, az téged minősít.
2013. márc. 17. 11:18
 17/29 A kérdező kommentje:

Basszus nem olyan beteg, hogy képekre verje..

Nem akarok hisztis féltékeny pi.csának tűnni előtte meg fenyegetőzni, hogy törölje le. Igazából úgy csináltam mintha észre se vettem volna. lett volna alkalmam megnézni, hogy milyen képek vannak a a gépén, de lelkiismeret furdalásom lett volna, hogy nyomozgatok.

2013. márc. 17. 11:22
 18/29 anonim ***** válasza:
Nem az számít mi van a gépén, hanem az, hogy mi van a fejében. Szitkozódhat is látványosan, hogy mit szeretett benne, de nem biztos hogy úgy is gondolja.
2013. márc. 17. 11:35
 19/29 anonim ***** válasza:
Megérteném ha zavar. Az excsajommal 2 éve szakítottunk, semmit nem érzek iránta, pusztán jó emlékek a képek, mert azért mégis elég hosszú ideig az életem része volt. Nem nézegetem a képeket naponta, még havonta sem, csak időnként eszembe jut és átfutom őket, de ha ez nagyon zavarna téged, és kötnéd az ebet a karóhoz, akkor kimenteném egy DVD-re, vagy az e-mail fiókomban tárolnám tömörítve vagy ilyesmi, de ne kérd, hogy töröljem ki egy olyan ember emlékét, akit évekig szerettem :)
2013. márc. 17. 11:38
 20/29 anonim ***** válasza:
pontosan, Dougnak igaza van. találna megoldást, hogy elmentse, és csak magadat járatnád le előtte. okos vagy, hogy nem vetted észre és nem nézed meg. nincs ezzel semmi baj, te is tudod :) majd elkallódik az évek során, valószínűleg az új gépére már nem rakja át stb. nyilván meg fogja őrizni a te képeidet is, meg te is az övét :)
2013. márc. 17. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!