Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány esélyt adnátok/adtatok a barátotoknak/barátnőtöknek a párkapcsolatban?
Őszinte válaszokat kérek, mert nincs semmi értelme, ha valaki azt választ írja hogy 15613-ot.
Írjátok mellé azt is, hogy F vagy L, és a korotokat!
Nem pontozok le senkit! :)
Pl. 3/F/22, mert megbízom benne :)
1/L/14, mert megcsalt a barátnőmmel...
Azok is válaszolhatnak, akiknek a barátja/barátnője már megtette azt, hogy mással flörtölt a kapcsolatban, vagy le is feküdt valakivel, vagy csak smárolt, vagy csak egyszerűen hazudozott össze vissza, vagy kihasználta a másikat!
Az attól függ, hogy mi miatt kell a következő esély.
De én amennyire szeretem, bármennyit adnék neki, csak egyszer elpattanna a húr, és...
Ha lefeküdne valakivel a barátom, vagy találkozgatna egy másik lánnyal én nem adnék neki még 1 esélyt, bármennyire is megbánná. Nincs garancia, hogy többet nem teszi meg. Ez pedig túl nagy bűn...
Ha egy buliban elcsattanna egy csók, valószínűleg nagy mérlegelés után, de adnék még 1 esélyt.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!