Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Valóban nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Valóban nem veszitek észre a flört jeleket vagy azt, hogy egy csajnak bejöttök, tetszetek?

Figyelt kérdés
Csak egy kis "statisztikát" készítenék és érdekelne a véleményetek. Köszönöm.
2013. márc. 16. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem se veszik észre :/ Én lányok vagyok, de örülök itt az őszinte válaszoknak, nem hittem, hogy jól gondolom :D

Igen vagy túlkomplikálák és á biztos nem is akar semmit, vagy egyszerűen észre sem veszik a célzásokat.

2013. márc. 17. 00:42
 12/17 anonim ***** válasza:
A félénkebb pasik jobban szeretik, ha egyértelműen megmondják a nők amit akarnak, mert ha nem tudják eldönteni hogy mi van, és kétesélyes a dolog, akkor félnek hogy beégnek, és néha azért nem reagálnak rá úgy, ahogy azt a nő várná.
2013. márc. 17. 01:55
 13/17 anonim ***** válasza:
A férfiak genetikailag nem annyira fogékonyak ezekre a jelzésekre. Van, amelyiknél ez odáig fajul, hogy csak akkor kezd el reménykedni, ha a nő már lesmárolja...
2013. márc. 17. 09:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Én általában jól olvasom a jeleket, de eddig az összes lánynak, akivel összeakadt a szemem, csak az undor ült ki az arcára.
2013. márc. 17. 10:00
 15/17 aszomszedneni ***** válasza:
általában valóban nem !
2013. márc. 17. 11:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát mit kéne azon észrevennem, hogy egy lány rám mosolyog hátrafordul utánam, akár többször is, végig engem bámul a buszon vagy épp a szeme sarkából nézeget feléem, simítgatja a haját, amikor meglát, rám néz majd maga elé lefelé néz, mint aki szégyelli magát.

Ez mind megtörtén már velem, de semmit sem érzek, hogy én bejöttem volna egy lánynak is, sőt én inkább azt gondolom, hogy rondának tartottak és kigúnyoltak valamilyen fura mód. Hisz a lányok olyna gonoszak, nekik csak a tökély pasi jön be, én meg ronda vagyok.

Ennyit a flörtjelekről. Semmit sem jelent!

2013. márc. 17. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:
lány vagyok, nemrég találkoztam olyan sráccal akivel szemeztünk meg mosolyogtunk egymásra, de azóta sem vette a lapot szerintem :D
2013. okt. 27. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!