Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden pasinak egy ribanc és miért nem kó neki egy normális csaj?
Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy mindenkinek a ribancok kellenek és egyáltalán nem érdeklik őket a normális csajok akik nem teszik ki mindenüket és nem mutogatják a hátsójukat !! Miért nem jók nekik a normális lányok?!?2013. márc. 16. 20:23
11/37 anonim válasza:
Itt is sokan szidják őket,de közben ribancra vágynak...
Ha akarod,ismerkedhetünk.Nekem normális kell.
12/37 anonim válasza:
Ha meg egy pasi azt mondja, hogy neki normális csaj kell, akkor azt meg úgy sem hiszitek el, mert berögzült nektek ez a szarság, hogy csak ribancok kellenek nekik.
Az egyetlen megoldás erre a kérdésre: légy te is ribanc!!
13/37 anonim válasza:
Mutass nekem egy képet,és akkor azután irkálj itt ki kérdéseket! biztos csúnya vagy!!Vagy nem?
14/37 anonim válasza:
15/37 A kérdező kommentje:
nem akarok ribanc lenni engem nem úgy neveltek!!!!
ja és sokan mondták már h csinos vagyok csak mégse kellek senkinek mert én nem dobom a pasik elé a testem meg egyéb testrészeimet
2013. márc. 16. 20:36
16/37 anonim válasza:
19/37 anonim válasza:
Nekem jó lett volna normális lány,de az olyanoknak nem felelek meg.Mind lekoptat,ergo maradnak a rib@ncok,azoknak úgyse nagyok az igényeik.
20/37 anonim válasza:
Ne bánkódj majd egyszer jönni fog a fehér herceg, egyszer a távoli jövőben...addig meg ne hisztizz és ne légy féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!