Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha azt mondja neked valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja neked valaki, hogy a párod megcsal te rákérdeznél? Mármint a nőtől akivel megcsal, megkérdeznéd, hogy igaz-e? A páromat kérdeztem, ő tagad mindent.

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
miért ne falazna ha szerelmes? mert meg akarja kapni a pasit?
2013. márc. 27. 17:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta, akkor még nem voltunk együtt amikor ők lefeküdtek egymással. Szinte mindennap találkozom a nővel, a gyerekek egy osztályba járnak. Nem tudom, mit gondoljak :-(.
2013. márc. 27. 18:12
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

"A gondolat a legellenállóbb parazita, ha egyszer gyökeret ver, kiirtani lehetetlen."

Szerintem, ha már nem tudod mit gondolj, akkor ott valami már "elromlott" ...

Bár, remélem tévedek, de nem sok jót érzek...

Olyan ez a pletyka dolog, mint a vicc... Mindnek van némi valóság alapja.

2013. ápr. 2. 15:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen megkérdezném a nőt :) De ha páromat megkérdezem és ő azt mondja hogy nem igaz akkor tudom hogy igaz e vagy sem, meert már ismerem annyira a párom...
2013. ápr. 2. 16:05
 15/15 anonim ***** válasza:
No, látom a f@szarcok befutottak lepontozni! :D
2013. ápr. 4. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!