Megkérdeznéd a barátnődtől, hogy tetszik-e neki a volt barátod?
Nem, több okból sem. Egyrészt semmi közöm hozzá, ha akarja majd elmondja, ha így van. A másik, hogy most minek keserítsem feleslegesen a saját életem, ha mégis.
A harmadik meg, hogy attól, hogy egy nőnek van barátja, párja, férje...stb, még megtetszhet más, de ez messze nem jelenti azt, hogy akár egy percre is elgondolkodna azon, hogy elhagyja azt, akivel van, hiszen ezek többnyire múló dolgok.
Egyébként ha jó barátnők vagytok, és ennek ellenére nem mondja el, az valószínűleg azért van, mert ő se tartja fontosnak, nem érdekli komolyan a srác és nem akar ezzel bántani.
Amúgy meg gondolj bele, jobb, ha tetszik neki, ez csak azt jelenti, hogy hasonló az ízlésetek, sztem sokkal szarabbul esne, ha azt gondolná, hogy uramisten hogy járhattál ekkora szerencsétlenséggel.
Szóval ne problémázz felesleges dolgokon...
ha már nem zavarna a dolog, megkérdezném, és még segítenék is nekik összejönni.
Volt már ilyen, és nagyon örülök a boldogságuknak.
De te még nem vagy túl rajta. ha nagyon jóban vagy a barátnőddel, megkérdezheted, de mondd el neki, hogy neked ez még rossz érzés lenne.
A barátság fontosabb mint a pasik.
én a helyedbe tuti megkérdezném! ha nagyon jó barátnők vagytok, akkor ugyis azt mondja, hogy nem és nem fog a volt barátoddal összejönni, ha meg azt mondja hogy tetszik neki vagy szimpi, akkor tuti nem is igaz barát!
én sose jönnék össze barátnőm volt barátjával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!