Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orgazmus közben véletlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus közben véletlenül véresre karmoltam a barátom hátát, ezért most szakítani akar és azzal fenyeget, hogy feljelent testi sértésért! Mit csináljak, hogy megbocsásson?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 16:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
hagyjad már a hülyeségedet
2013. márc. 16. 17:14
 22/28 anonim ***** válasza:
Egy hülye köcsög!Hány évesek vagytok?
2013. márc. 16. 17:56
 23/28 anonim ***** válasza:
86%
Én is néztem már ki úgy szex után, mint egy tigristámadás után. De ez szerintem tök jó dolog :D Én büszke voltam rá D: Bár én aberrált vagyok ilyen téren :D
2013. márc. 16. 18:07
 24/28 anonim válasza:
54%

1. Vágd le a görmeidet és mond neki hogy legközelebb kesztyűben fogsz vele szeretkezni !

2. Engeszteld ki, például felajánlod neki hogy análba is tolhat meg le is szopod, (de nem mindegy a sorrend)

3. segíts neki a gyógyulásban, ápolgasd a sebeit, vegyél neki ajándékba rózsaszín elsősegélydobozt.

4. legközelebb ha találkozol vele szoknyában legyél és súgd a fülbe hogy nincs rajtad bugyi !

5. süssél neki almás pitét, vagy amit szeret !

6. mond neki hogy szivesen elmennél vele swingerklubba hogy 3-masba is kipróbáljátok hogy még egy csaj beszáll a buliba, vagy esetleg beszervezed a barátnődet !

7. veszel egy pár bilincset és mond meg neki ha fél akkor kibilincselhet téged az ágyhoz.

8. megengeded neki hogy jól elfenekeljen téged, mond neki hogy büntessen meg mert rossz kislány voltál. veszel szadomazó szerkót meg minden.

2013. márc. 16. 18:11
 25/28 Softness ***** válasza:
77%

Ilyen pasit bakker!! :P

Miért akarsz vele kibékülni ha ő meg el hagyna egy ilyen baleset miatt. Engem egyszer úgy megdugott a férjem hogy lesántultam 3 hónapra, amúgy meg nem egy vadállat a legrendesebb pasi a világon. El kellett volna váljak?!

2013. márc. 16. 18:45
 26/28 anonim ***** válasza:

24-es

ezt jol osszefoglaltad:D

2013. márc. 16. 21:13
 27/28 A kérdező kommentje:
Komolyan lesántultál utolsó előtti?
2013. márc. 16. 21:23
 28/28 Softness ***** válasza:
100%
igen, elmozdult a csípőcsontom, aminek az lett az eredménye hogy nem tudtam járni, 3 hónapba telt mire valaki sikeresen helyre rakta, mostmár kutyabajom
2013. márc. 17. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!