Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar sexelni velem a pasim?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, fél éve vagyok együtt a barátommal aki pár évvel fiatalabb nálam. Eleinte ő volt teljesen odáig értem, de aztán én is megszerettem, mostanában már ha én nem kezdeményezek, akkor nem is sexelünk. Sőt többször is ha próbálom van hogy "leráz" mert fáradt, vagy mert holnap munka. Igaz megerőltető nagyon a meló mindkettőnknek, meg külföldön vagyunk távol barátoktól, családtól, de kezdek aggódni. Lehet h lelkileg készítik ki a munkahelyen és emiatt van? Vagy nem kíván már? Ez elmulik? Egyszer kipróbáltam, és 8 nap után kezdeményezett ha én nem.(és megelőzve a kérdést: nincs semmilyen gond a külsőmmel, még mielőtt bárki ezt mondaná..:P és nincs más nő se a dologban, mert itt minden más nő ronda a közelünkben:P)2013. márc. 14. 17:12
1/15 anonim válasza:
2 lehetőség áll fent ilyenkor!
1. ha unalmas rossz a szex vagy csak nem kíván.
2. mással dug rajtad kívül
2/15 anonim válasza:
azt gondolom, h egy fellángolás volt, és kimerült
3/15 Hanariko válasza:
Az hogy a közeletekben minden nő ronda, nem jelenti azt hogy nem csal meg. Nálunk család egyik ismerőse csalj a a tök szép feleségét egy ilyen... hát sztm utcasarokra sem valóval. Mellesleg nem te döntöd el ki a ronda.
Amúgy meg egy ideig lehet a munkára fogni, de itt kezd kihűéni a dolog, az az érzésem. (persze nem feltétlen másik nő miatt, csak úgy)
4/15 anonim válasza:
Az ok csakis úgy derülhet ki, hogy megbeszélitek. Ha nem, akkor legfeljebb már csak következmény lesz.
5/15 A kérdező kommentje:
Hmm. veszekedtünk és elmentem inni. hívott de nem vettem észre, és végigjárta utánam az összes szórakozóhelyet, mire megtalált, majd beolvasott nekem és elment. hazajöttem, sírtam, nem szólt hozzám. elment tusolni, és egyszer csak szólt h oda tudnék menni? odamentem, és ruhástól behúzott a tus alá. nagyon meglepődtem de örültem :) 1 hete volt az utolsó. Na akkor ez most mi? Bonyolult ugye?
2013. márc. 15. 12:06
6/15 anonim válasza:
Na,most akkor ti ketten tényleg marha bonyolultak vagytok és javasolnám hogy irány egy dili doki,vagy még jobb menjetek szét még mielött a nagy ritka szexben sikerül össze gyártanotok egy szerencsétlen gyereket a nemzet nyakára.Ámen
7/15 A kérdező kommentje:
makacsok vagyunk, az tény, mindketten, de attól még nem hiszem hogy szét kéne mennünk, és egyébként pont azért tettem fel a kérdést, h rájöjjek arra h mi a probléma, hogy orvosolni tudjam.
2013. márc. 15. 14:56
8/15 anonim válasza:
hát akkor pont az a probléma hogy a mi válaszainkból te nem igazán fogod tudni orvosolni a gondodat,mi csak elolvassuk és véleményt formálunk ,igazándiból neked kell megtalálni a megoldás kulcsát.
9/15 A kérdező kommentje:
# 8/8
de azért egy kérdést megért itt is a dolog, nem? :P
2013. márc. 15. 18:26
10/15 anonim válasza:
Szerintem beszélges el vele hogy mi az elvárása szex terén. Mert nálunk is az a baj hogy a párommal ki hagyunk olyan dolgokat amiket régebben nem és emiatt egyre ritkában kivánok vele lenni. Lehet hogy egy kis változatosságra vágy pl írtad a tus alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!