Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A barátommal már másfél éve együtt vagyunk, 20 évesek vagyunk. Sajnos fél éve történt egy baleset amelyben anyukáját és testvérét elvesztette. Mindkettőjüket ismertem és szerettem, nekem is nehéz volt. Természetesen mindenben mellette álltam és állok. Ez fél éve történt már és azóta a kapcsolatunk teljesen megváltozott. Azt hiszem nem tud kinyílni már, ami normális is. Én szeretem őt, de ez a kapcsolat most a lehető legrosszabb. Mit tegyek? Lehet a kapcsolatunk bármikor is olyan, mint régen volt? A szakítás nagyon megivselné azt hiszem...
2009. szept. 15. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ehhez idő kell az biztos. Fél év nem idő ehhez az is biztos. Ha szereted tarts ki mellette.
2009. szept. 15. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:

El ne hagyd tartsd ki mellette és ameddig csak lehet támogasd az én barátommal ugyan ez volt 2-3 éve meghalt az édesanyja pár hónapja viszont az apja is.Egyedül maradt a testvérével aki még alsó osztályos.Sajnos azóta nem beszéltem vele és értéktelen lett a kapcsolatunk.Őt lefoglalja a suli meg az öccse engem meg az iskola és ,hogy 1 év múlva tovább tudjak tanulni.

Szóval én azt mondom,hogy tarts ki mellette amig csak tudsz ha majd nem lesz időtök egymásra akkor majd szakítsatok addig ne.Egy ilyen esetet nem 1-2 év feldolgozni nekem elhiheted mindent tudok a páromról.(Ha még mondhatom ezt róla.)

2009. szept. 15. 17:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Szeretem és mellette állok. A kérdés inkább arra irányult, hogy lehet-e olyan minden, mint fél évvel ezelőtt...
2009. szept. 15. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez egy igen szörnyű érzés, nekem az egyik legjobb barátom huga öngyilkoss lett amikor mi 19-ek voltunk, mindenkinek szörnyü volt, elsö hetekbe felhívni se mertem nemhogy elhívni valahova. Késöbb mikor már egy kis idö eltelt és már eljárogattunk ide-oda akkor is még teljesen látszott rajta a dolog, én is ugy mint mindenki más megválogattuk hogy mit mondunk elötte. Azóta eltelt 5 év, 99%-ban visszaállt minden olyanra mint amilyen elötte volt de tudom hogy még mai napig sürün eszébe jut és nagyon rossz neki , de már azért tultette magát rajta. Ez alapján nagyszázalékba visszaállhat a kapcsolatotok, de ne felejtsd el hogy ez egy szörnyü tragédia és 6 honap nem elég mindehezz, sokkal több idö kell hozzá. Kérdés mostmár csak az hogy Te mennyire szereted öt és mennyi idöt tudsz ég várni. (ez az én vélemyényem de lehet hogy Te bármennyi idöt adsz neki és kiállsz melette, attol még az Ő érzései vátoznak/változtak meg, ezt neked kell Tudnod/érezned)

e.

2009. szept. 15. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
nehéz időszak mindkettőtöknek,de ha mellette állsz nem fogja elfelejteni,hogy ki az akire mindig számíthat
2009. szept. 15. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, de fél év nem elég egy ilyen dolog kiheveréséhez.
2009. szept. 24. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!