Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány akit kb fél éve ismertem meg interneten keresztül.Azóta beszélgettünk és kb. egy 2 hónapra rá megmondtam neki hogy tetszik nekem.Egy hónapra rá "összejöttünk" úgy hogy nem is találkoztunk.Utaná pedig mentek a viták ezen hogy nem bírunk találkozni stb...Mert elvileg szerelmes volt belém de nem mert a szüleivel szembeszállni azért hogy találkozhassunk.utána összevesztünk és 1 hónapot nem beszéltünk.Történetesen kibékültünk és elvileg megint szerelmes belém...és én most nem tudom hogy mit csináljak mert a szívem azt diktálja hogy megint menjek bele.De az eszem azt diktálja hogy ne menjek bele mert úgyse tudnánk találkozni és így nem lehet távkapcsolatot tartani szóval most nem tudom mi legyen szerintetek?Mellékes információk 200km van köztünk és mind a ketten 15 évesek vagyunk.CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK

2013. márc. 16. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor haver jó lesz elfelejtened !

14/F

2013. márc. 16. 00:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy azaz 1 hónap alatt nem sikerült elfelejtenem ...
2013. márc. 16. 00:40
 3/6 anonim ***** válasza:
keress olyat, aki a közeledben lakik. a távkapcsolatnak semmi értelme, soha, nem hogy így... amúgy interneten keresztül csak azt hiszi, hogy szerelmes. :)
2013. márc. 16. 00:40
 4/6 anonim válasza:
15 évesen szerintem nem ilyen dolgokon kéne gondolkoznod......
2013. márc. 16. 10:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigieket :)

Jöhet még

2013. márc. 17. 16:19
 6/6 Kemoooka válasza:
több választ vársz, hátha valaki azt írja, hogy menj bele, de ezt senki nem fogja írni!!! fölösleges időpazarlás...és nem is keresel gondolom annyit 15 évesen, hogy minden hétvégén elutazz hozzá, meg meg is unnád egy hónap után! meg így nem szeretheted h nem is láttad...inkább csak jólesik,h mindig van, aki meghallgat...de próbáld ki, egyszer menj el hozzá, és lehet h meglátod, élőbe váltasz vele 2 szót, és fordulsz is haza...
2013. márc. 17. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!