Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom nagyon elkényelmesedett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fél éve vagyok együtt a barátommal. Nyáron jöttünk össze, akkoriban sokat sportolt, nagyon jó formában volt, de azóta elég sokat hízott és elég nagy pocakja lett. Nyáron volt 80 kg most kb 86. Hogyan ösztönözzem arra, hogy sportoljon, ha távkapcsolatban élünk?

2013. márc. 15. 17:19
 1/8 ASOT ***** válasza:

ÉS milyen sűrűn találkoztok?

Egyébként meg gondolom túl sokat ültök a gép előtt ergo kevesebbet mozogtok ergo ettől is elhízhatott kicsit, mond neki vegyen egy szobabiciklit tegye a gép elé és amikor beszéltek vegyen egy kamerát is és látnod kell h teket különben no comment.

2013. márc. 15. 17:25
 2/8 A kérdező kommentje:
7végente találkozunk, neten keresztül sose beszélünk. Inkább mobilozunk napi másfél órát.
2013. márc. 15. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Másfél óra mobilozás pont lefedne egy másfél órás konditermi edzést, nem? :) És még a számla is olcsóbb lenne :)

F25

2013. márc. 15. 17:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Egy randi is másfél óra..most nehogy azt mondjátok nekem, hogy a közös időnket kéne csökkenteni..
2013. márc. 15. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért kérdezel minket, ha nem fogadod el az esetleges meglátásokat? Szerintem a telefonálás helyett elmehetne edzőterembe, este is lehet telefonálni.
2013. márc. 15. 17:37
 6/8 A kérdező kommentje:
fél11kor (este) beszélünk telefonon :)
2013. márc. 15. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs több hozzáfűznivalóm :)
2013. márc. 15. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Felvetetted neki a dolgot?

Mondtad neki ezt, amit ide nekünk?

Ha fontos vagy neki, akkor nem fog megsértődni.

Szerintem képesnek kellene lennetek beszélni ilyen dolgokról is.

2013. márc. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!