Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a barátom baja? Mitől változott meg?
Barátom egyik napról másikra le se sz*rja a fejem, hogy szépen fejezzem ki magam.
A múlt hétvégét együtt töltöttük, minden tök jó volt, csomót hülyéskedtünk beszélgettünk stb stb. Úgy éreztem, hogy megint lépett előre a kapcsolatunk.
Még vasárnap este is rám írt és beszéltünk, aztán a hét kezdetével minden megváltozott, előzmény nélkül. Minden nap szoktunk beszélni a neten több órát, mindig ő írt rám. Még hétfőn rámírt, de csak keveset beszéltünk. Keddtől pedig már nem írt rám... ezért én írtam rá, de mindenre azt írta csak, hogy aha, aha, ok ok... és ennyi, hiába próbáltam bármit írni. Teljesen reakcióképtelen volt, aztán lelépett és nem is írt többet... azóta se. Kérdeztem, hogy mi baja? Többször is. De vagy kikerülte a kérdést vagy azt írta semmi nincs.
4 hónap óta először mióta járunk történt hogy nem beszéltünk egy nap.
Szerintetek mi lehet a baja? Egyszerűen nem tudok rájönni. Csak azaz egy opció jut az eszembe, hogy másik csaj... de mikor?? és hol???
Szerintem nem,csak egy kis szünetre van szüksége,hagyd ,hogy majd ő keressen és ne kérdezgesd,hogy mi a baj mert azzal csak rosszabb lesz.
Majd keresni fog,csak várj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!