Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért változott ekkorát a barátom?
Sziasztok! :)Megpróbálom nagyon röviden leírni a problémám.
Tehát. 4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és az utóbbi 1 -2 hétben nem volt olyan kedves velem, sokat vitáztunk, ideges volt,sms-ben csak éppen leírta amit el szeretett volna mondani, és se puszi se pá. Ez így volt még ma délelőtt is. Délután viszont írt egy sms-t amiben olyan volt,mintha ki cserélték volna. Szeretlek édesem és a hasonló dolgok. Soha nem volt ilyen kedves velem. Este is ugyanígy viselkedett, udvarolt. És az a fura, hogy egyik pillanatról a másikra, és nem tudom hova tenni ezt a hatalmas változást. De Facebook-on meg valami lánynak a sulijukból, több képét is lájkolta,közben eddig egyáltalán nem voltak jóba. Már mindenre gondoltam,hogy mi ez a nagy furcsaság,elég rossz előérzetem van és szeretném kikérni a véleményeteket erről! :)
Gyanús, hogy megcsalt. Vagy csak úgy nézett ki, hogy sikerül megcsalnia, de végül mégsem jött össze neki így visszatáncolt hozzád.
Vagy csak stresszes időszakon van túl.
De... Miért olyan fontos az a kib@szott facebook?
Most ha van egy barátnöm, és egy csaj fotói tetszenek, akkor nem is lájkolhatom? Egy kapcsolat nem a lájkokról meg a megosztásokról szól, ennek ehhez semmi köze....
Lehet hogy valami baj van, mondjuk a családjában. Nekem most akarnak válni a szüleim, és azt vettem észre hogy mindenkivel nagyon szemét módon bánok, pedig nem érdemlik meg... Söt, nem is veszem észre, csak utólag.
Kérdezd meg mi a baja.
AZ ÉN PASIM UGYANEZ!
van hogy nagyon bnkó, és semmi se érdekli, van amikor meg rámmászik, babusgat :O
Én is átérzem. Az én pasim egyszer volt velem nagyon bunkó. Egyszer...:D Közöltem vele melegében, hogy nem tűröm ezt a viselkedést.
Egyébként ha valaki így huzamosabb ideig tahó, akkor valami baj van. Kérdezz rá mi történt vele abban a két hétben. Próbáld meg kipuhatolni, hogy voltak-e családi problémái, munkahelyi vagy iskolai nehézségek, stb. Az nagyon gyanús mindenesetre ha ez előtt tényleg soha nem volt ilyen kedves veled:D Csak jóvá akarta tenni a bunkóságát. Ez nem is gond, csak ugye mi volt a bunkóság oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!