Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért változott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért változott ekkorát a barátom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)Megpróbálom nagyon röviden leírni a problémám.

Tehát. 4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és az utóbbi 1 -2 hétben nem volt olyan kedves velem, sokat vitáztunk, ideges volt,sms-ben csak éppen leírta amit el szeretett volna mondani, és se puszi se pá. Ez így volt még ma délelőtt is. Délután viszont írt egy sms-t amiben olyan volt,mintha ki cserélték volna. Szeretlek édesem és a hasonló dolgok. Soha nem volt ilyen kedves velem. Este is ugyanígy viselkedett, udvarolt. És az a fura, hogy egyik pillanatról a másikra, és nem tudom hova tenni ezt a hatalmas változást. De Facebook-on meg valami lánynak a sulijukból, több képét is lájkolta,közben eddig egyáltalán nem voltak jóba. Már mindenre gondoltam,hogy mi ez a nagy furcsaság,elég rossz előérzetem van és szeretném kikérni a véleményeteket erről! :)

2012. jún. 20. 23:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem várok még pár napot, megfigyelem a viselkedését, és bármi történik, beszélni fogok vele hétvégén!
2012. jún. 20. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Visszafogadja??? Nem is rúgta ki:D
2012. jún. 20. 23:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Befolyásolja a sok gond és stressz a viselkedését hozzáállását.

talán beszólsz neki olyanokat amiket nem kellene.

Barátod egy hangulatember ez van.

Nekem is mondták már hogy néha mintha nem is én lennék. de én vagyok csak van hogy nincs mit mondani.

2012. jún. 21. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!