Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg annyira a barátom?
Figyelt kérdés
Már régóta megváltozott a barátom.2 éve vagyunk együtt.Régen ugymond én voltam a kis szeme fénye,de már nem annyira.Ingyen tudjuk hívni egymást és ha pl egy nap 10szer beszélünk akkor 9-szer én hívtam.Ha együtt vagyunk akkor érzem hogy szeret,de ilyeneket csinál:( Szerintetek miért?2009. jún. 22. 18:09
1/8 anonim válasza:
nem lehet, hogy nem kéne annyira rajta csüngened?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem csüngök rajta.szerintem normális hogy idönként felhivom,mert hiányzik:(...akkor ő miért nem?
2009. jún. 22. 18:11
3/8 anonim válasza:
Hát én nem szeretnélek el keseríteni,de én ugyan ezt csináltam a barátommal,egy idő után elmúlt minden:(Mi is ingyen beszéltünk,2 éve voltunk együtt ha ö nem hívott én nem hívtam nem volt kedvem vele beszélni,volt,hogy el is felejtettem,de mikor együtt voltunk akkor el voltunk akkor úgy éreztem szeretem de mikor külön voltunk nem érdekelt!Bocsánat ha szomorítottalak,de ez az igazság felőlem:(Szakítás lett a vége:(
4/8 anonim válasza:
én ha nem hívnám a csajomat az nálam azt jelneti, hogy már nem érdekel annyira vagyis kezdek kiszeretni belőle! (első voltam megint)
5/8 anonim válasza:
Szerintem már nem érez irántad úgy ahogy régen. Bocsi, hogy ennyire nyíltan leírtam.
6/8 anonim válasza:
Én nem temetném így el a dolgot :).
Lehet, h csak magányra vágyik.. az is kell néha az embernek. Nekem is van olyanom, h ha 3 napig minden nap találkozom a barátnőmmel akkor 4ik-5ik nap nem találkozunk, tartok(tartunk) egy szünetet, mert nem akarom megunni (avagy megunni egymást) és magammal is akarok foglalkozni. Ez egyáltalán nem azt jelenti, h nem szeretem. igenis szeretem . :)
Szerintem ez normális.
És telefonon én egyáltalán nem szeretek beszélni, nem bírnám ha a barátnőm napi 9x hívna (lebeszélném róla). Mi ha nem találkozunk napi olyan 2x 3x beszélünk.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy nem szeret...ő is arra vágyik hogy most vége lett a vizsgáknak,szal arra vágyik hogy együtt legyünk egész nyáron...csak nem értem hogy miért viselkedik igy:(
2009. jún. 22. 18:29
8/8 anonim válasza:
szeret ő, csak a pasik hamarabb felhagynak ezzel a mindennap 20szor felhívlak dologgal. és sztem nekedsem kéne ezt eröltetni, mert ezzel előbbutóbb elvágod magadat. a fiúk nemúgy mutatják ki h fontosak vagyunk nekik h ugyanazt teszik, mint te. különbözőek vagyunk, ők férfiak, mi nők. ha te napi 20szor felhívod, de ő nem, az nemazt jelenti h nemszeret. csak ő máshogy fejezi ki. ezvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!