Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan fiúval összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fiúval összejönni akinek már sok barátnője volt, de nekem meg még soha sem volt barátom?

Figyelt kérdés
Nem okoz majd ez gondot, hogy neki nagy tapasztalata van, nekem meg semmi? Azt mondta neki ez nem számít, de ez igaz lehet hogy nem baj?
2013. márc. 15. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pont ilyen helyzetben voltam én is, összejöttünk és 3 évig voltunk együtt. Nekem nagyon tetszett, hogy neki több tapasztalata volt minden téren. Sok mindenre megtanított ;)
2013. márc. 15. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első barátomnak is sok (több) tapasztalata volt. Nálunk sem volt belőle probléma. Úgyhogy ha azt mondja, nem számít, akkor simán úgy is lehet.
2013. márc. 15. 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 15/l vagyok,barátom 19 éves,neki is több kapcsolata volt,sőt már nem is szűz,de nem igazán zavarta h én tapasztalatlanabb vagyok,már 3 hónapja együtt vagyunk,minden okés :)) (igaz ez elég kis idő még)
2013. márc. 15. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!