Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi csapodár nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi csapodár nő?

Figyelt kérdés

Nem általánosítok, ez kemény statisztika. A keresőbe a "megcsaltam" szóra visszakerestem a legutóbbi 100 kérdést. Érdekelnek az arányok?

100 megcsalásra 72 női és 28 férfi megcsalás jut. És akkor a férfiak a köcsögök. Kicsit magukba nézhetnek ezután a nők.

2013. márc. 15. 16:33
1 2 3
 11/21 LeftBehind ***** válasza:
9. Ezzel megsebzik a kapcsolatukat,magukból pedig egy büdös ringyót csinálnak,ami nem hiszem el,hogy nem sérti az önképüket.
2013. márc. 15. 16:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Mert erre van kereslet.
2013. márc. 15. 16:53
 13/21 anonim ***** válasza:
minden no ribanc!ha igy indulsz neki nem erhet serelem...ertsd bele mindent...anyad nagyangyad novered hugod mindet, de ugy sosem leszel boldog ha igy indulsz neki!a ketto kozt kell valami kozeputat talalni azert ovatosnak lell lenni de engedni is kell a not h eljen.persze olyan helyen kell keresni azt a bizonyost is...nem disco stb hanem a te elfoglaltsagi korodben.pl szakkor konditerem stb...en elkovettem azt a hibat h ugy indultam neki ah az elejen irtam...nem biztam senkiben es semmiben csak magamban...most probalok maskepp most sem bizok meg de engedekenyebb vok...viszont meg most se engednem k.rvalkodni egy szorakozohelyen...egyebkent akaratos makacs egoista realista 24/f:D
2013. márc. 15. 17:12
 14/21 LeftBehind ***** válasza:
13. Senki nem lehet egyszerre egoista és realista....az egó elferdíti a valóságot.
2013. márc. 15. 17:14
 15/21 anonim ***** válasza:

gondolkozz mar miert irtam igy okostojas:D

ha realista vagy es azt mondod egoista na abbol mi jon ki?:D:DD:

2013. márc. 15. 17:26
 16/21 LeftBehind ***** válasza:
A realista elméletileg mindent reálisan lát szóval az egoista alatt is valószínűleg egoistát ért
2013. márc. 15. 17:30
 17/21 anonim ***** válasza:

A régi nőkre ez nem vonatkozik .

Ez mostani jelenség.

2013. márc. 15. 17:36
 18/21 anonim ***** válasza:
A való világ realitásait ne ezen az oldalon mérd le! A nők hajlamosabbak ilyen oldalakon kibeszélni a félrelépésüket, a pasik közül kevesebben írnak ki ilyet a neten és általában kevesebbet is agyalnak rajta. A való életben szerintem hasonlóak az arányok hűtlenség terén.
2013. márc. 15. 17:37
 19/21 Bástya Elvtárs válasza:

Tök mindegy ki követi el! Tartsa titokban!

Mert ha elárulja, akkor szándékosan alázza meg partnerét (barát(nő), menyasszony/vőlegény, férj/feleség, stb.)! Ekkor már beteges az illető!!! Nem neki szánta, hanem mert vele is egyszer valaki megtette, bebizonyítja, hogy ő is van annyira legény/leány a talpán, hogy "visszaadja" !

Na, ilyenkor kell abbahagyni!!! Te balra, ő jobbra! Felesleges tovább kínlódni! Meg fog ismétlődni!

2013. márc. 18. 14:03
 20/21 Aladárkiss ***** válasza:
Én azt mondom kifizetetlen számla nincs, és független legyen nő vagy férfi a félrelépő. Ha te félrelépsz biztos lehetsz benne téged is egyszer meg fognak csalni. Amit adok azt kapok így működnek a dolgok.
2013. márc. 18. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!