Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi csapodár nő?
Nem általánosítok, ez kemény statisztika. A keresőbe a "megcsaltam" szóra visszakerestem a legutóbbi 100 kérdést. Érdekelnek az arányok?
100 megcsalásra 72 női és 28 férfi megcsalás jut. És akkor a férfiak a köcsögök. Kicsit magukba nézhetnek ezután a nők.
Na és persze, nagyrészt mindenkinek az volt a legnagyobb baja, hogy elmondja-e, mert nem akarja hogy szakítsanak vele, mert mindennél jobban szereti őt.
"Megcsaltam, de szeretem."
Nos ez így van. De a nők sose néznek magukba csak minket okolnak és ha valami bajuk van nem szólnak keresnek valami szeretőt ha lehet többet.
Szeretik ha elhalmozza mindenki őket ajándékokkal.
A mai lányok meg mindegyik majdnem kivétel nélkül k*rva.
3as!
Azért nem kellene ilyeneket írnod! És még ne hívjuk a pasikat köcsögöknek? Te vagy rá az élő példa, annyira bunkó vagy!
De a csaj szemszögéből van értelme mert ha a férje nem tud róla akkor két életet élhet mindkét férfi előnyeivel.
Az ilyenek úgy kihasználják a pasijukat ,ahogy csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!