Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Nos, én 17 éves fiú vagyok, és van egy 13 éves lány akit már 1,5 éve nem láttam.

Ma találkoztam vele buszmegállóban, és ledöbbentem, hogy milyen jó csaj lett.

Az anyjával nagyon jóba vagyok, az apjával kevésbé.

Mit csináljak? Jöjjek vele össze, (valszeg lesz egy "kis" botrány), vagy hadjam?

Légyszi komoly válaszokat írjatok, ja és NEM VAGYOK PEDO!

2009. szept. 15. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes levelet semmiképp se írj Neki ilyen helyesírással. Inkább beszélj Vele, jöjjetek össze nyugodtan.
2009. szept. 15. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
pedo lehet hogy nem vagy de ha egy évvel idősebb leszel 8 évvel honorálja az állam amit csinálni készülsz egyébként mit akarsz egy 13 évestől vegyél egy kutyát
2009. szept. 15. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy 13 éves lány, még akkor is csak egy kislány, akármilyen fejlett testileg. Ha az apja nagyon nem kedvel és mindentől meg akarja védeni a lányát, akkor feljelenthet kiskorú megrontása miatt.
2009. szept. 15. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

sztem túl nagy a korkülönbség... nem működne (sokáig), illetve ha vállaod a botrányt, miért ne? nekem van iolyen ismerősöm, aki ennyi idősen jött össze az első pasiijávall... majdnem 4 évig tartott... és sosem vallota be h nem vol tmég 14 amikor elvesztette.. na mind1..

szal ő még nagyon fiatal... vigyázz rá

2009. szept. 15. 12:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem dugni akarok vele!!

Én is úgy érzem hagyni kellene, az apja miatt, de miért jelenthetne fel? Nem csináltam semmit :S

2009. szept. 15. 13:00
 6/6 anonim válasza:
félelmetes, hogy mennyire nem ismeritek a saját országotok törvényeit, hogy lehet így élniiiii???!!!???? Ez rád vonatkozik "2009-09-15 12:45", egy év múlva a srác 18 lesz a csaj pedig 14 (matek) 14. életévét ha betöltötte, akkor legálisan csinálhatnak amit akarnak, Erről ennyit. Amúgy SOK SIKERT próbálkozz nála, négy év az semmi, nyugodtan az apjával meg csak jól kijössz, amúgy egy lánynak az anyja véleménye mindig fontosabb ilyen ügyekben, legalábbis általában
2010. márc. 10. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!