Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfinak mennyi ideig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak mennyi ideig tart eldönteni, hogy akar-e komolyabb kapcsolatot (összeköltözést) a barátnőjével vagy sem?

Figyelt kérdés
Én most per pillanat 14 hónapja járok a barátommal, de eddig csak célozgatásokat kaptam. Pl. ugye van üres szekrényed, mert egyszer csak beállítok hozzád a cuccaimmal. Ennyi. Konkrétan még egyszer nem fogok rákérdezni, mert ezzel már két kapcsolatot is tönkretettem. Mindegyikben azt kaptam a kérdésemre válasznak, hogy nem bírtad volna kivárni, hogy eldöntsem mit is akarok? Ezek után még egyszer ilyet nem kérdezek. Csak ezt az időt én már soknak érzem. Mert közben én sem, meg ő sem leszünk fiatalabbak, és addig amíg várok, csak a semmibe telik az időnk, amit ugye már egy fedél alatt is tölthetnénk, és sokkal hamarabb kiderülne, hogy tényleg jól kijövünk-e egymással, vagy nem. Mert most ugyan minden szép és jó, de hát lakva lehet legjobban megismerni a másikat. Szóval mi a véleményetek? 28/N, 35/F

2013. márc. 15. 10:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
héhaver azért én még nem fogom leírni magam 30 felett sem. Mert lehet, hogy szebb már leszek, de a férfiaknál meg 30 felett drámaian csökken a tesztoszteron, amit sokkal nehezebb visszahozni, mint nekünk nőknek tenni egy kicsit, hogy szebbek legyünk. :D
2013. márc. 15. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinél más. Az én párom pl. alig egy hónap után állt elő az ötlettel, köpni-nyelni nem tudtam. :D

De egy 35 éves férfinek több mint egy év után már kellene valami jövőképének lenni egy kapcsolatban. Szerintem beszélnetek kéne róla, hogy egyáltalán van-e közös jövőtök, tervezi-e egyáltalán az összeköltözést?

2013. márc. 15. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:

szerintem már a korotokból kiindulva is de legalábbis ennyi idősen, több mint egy éve együtt vagytok, szóba kellett volna hogy kerüljön ez a dolog.

ha rákérdezel (mint az exeidnél, és szakítanak, akkor nem a megfelelő a partner, és örülj hogy nem vártál rá még többet. ezen gondolkozz el.

van ismerősöm aki 5 és fél évet húzott le egy olyan pasi mellett akinek olyan dolgai vannak hogy én össze se jöttem volna vele... a lényeg hogy házasságot, gyereket ígért a lánynak, eljegyezte ugye. eltelt több mint 5 év, összeköltözés tervben sem, esküvő sehol, gyerek sehol, ismim meg nem lesz fiatalabb (27) aztán a pasi beletemetkezett a munkájába és még meg is csalta. a lány meg ott maradt a legszebb éveit odaadta egy olyan pasinak akitől végül semmit nem kapott. és ezeket az éveket már nem kapja vissza. kezdhet mindent előröl. bár azóta még nem lett senkije.

az én férjem pl annak idején az első hónap végén megkérte a kezemet. és mi úgy is gondoltuk. szinte a legelején tisztáztuk ki mit akar, és mennyire akarja. másfél év után házasodtunk össze , éltünk is együtt előtte, nem volt zsákbamacska. boldogok vagyunk:)babát szeretnénk

ez persze ritka,mi kicsit fiatalabbak is vagyunk (27, és 24, de azért fél, 1 év alatt szerintem lehet tudni ilyen korban főleg, ki mit vár el a kapcsolattól.

27/N

2013. márc. 22. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!