Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-28 év között fiúk és lányok, akiknek nincs komoly kapcsolata. Ennek mi az oka?
túlságosan is unalmas ember vagyok :D
(F)
Az, hogy eddig nem jött össze. Rossz helyen próbálkoztam, aztán elment a kedvem.. Majd jövőre újra próbálom, remélhetőleg több sikerrel :)
18F
Eddig a túl tökéletest kerestem, ha nem vált be "mehetett". Az a baj, hogy én sem vagyok olyan aki azért van valaki mellett, hogy legyen. Nem bírom ha irányítanak, beleszólnak mindenbe. Kell a szabadság. És úgy látom ezt ma kevés pasi adja meg a barátnőjének (aki igen az már foglalt) Én nem bírom ha valaki féltékeny. Ha valakivel vagyok akkor azért mert vele akarok lenni, nem kell más. És vagyok olyan naiv hogy ezt feltételezem a srácról is:) Ilyen gondolkodást várok el viszont. De még keresem az ilyet.
Máshogy fogalmazva azt is írhatnám, hogy rengeteg párkapcsolatot látok, ahol rátelepednek a másikra, és ilyenkor a lányok szoktak inkább tűrni. Akkor inkább vagyok egyedül. Lehet a rossz környezet tehet a magányomról :)
Nem találok olyat aki hajlandó lenne komoly kapcsolatra!
Meg nézz szét milyen fiúk vannak, akkor már inkább vagyok egyedül mint egy 20 kilós csőnacis hülye gyerekkel!
22/N
Nehezen ismerkedem. Meg minden olyan csaj, aki tetszene:
1, foglalt
2, túl jóban vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!