Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak túl reagálom a vőlegényem viselkedését vagy jogosan vagyok rá mérges?
Ma reggel amikor a TV-t néztem meg akart csókolni,de én nem láttam mert pont úgy hajolt oda hozzám és azt hittem még mindig gépezik.Erre kaptam tőle egy "kis pofont", (hogy ne tévézzek amikor csókolózni akar)ami egyáltalán nem fájt,csak rosszul esett,és ezért ellöktem magamtól és kapott tőlem egyet.Erre kicsavarta a kezemet hogy vigyázzak magamra.
Aztán kimentem a konyhába mosogatni,és amikor visszamentem hogy átöltözzek,akkor már bújt oda hozzám hogy sajnálja meg minden,de nagyon nem foglalkoztam vele,mert rosszul esett.Aztán kiakadt hogy miért menekülök mindig előle , miért nem beszélem meg vele stb.stb.
Tényleg kicsit túl reagálom a dolgot? És tényleg el kéne Neki magyaráznom hogy miért ne üssön meg egy nőt?
22/L
Köszönöm a gyors válaszokat.
Csak akkor azt nem értem,hogy miért jegyzett el?
Köszönöm,
Igazából elhagynám,csak félek hogy valami hülyeséget csinálna.
Azért szerintem feljelenteni még nem kell, sem belekombinálni a megcsalást, elég szimplán otthagyni a 'csába és soha nem visszafogadni és kész. Majd egyszer észreveszi magát...vagy nem. De az már nem a kérdező baja. :)
"Igazából elhagynám,csak félek hogy valami hülyeséget csinálna."
Na, ez is hatalmas közhely! Egy hiba, amibe SOHA nem szabad beleesni. Ne hagyd magad ezzel sakkban tartani! Jogod van megszabadulni egy lelki terrort alkalmazó, tiszteletet nem ismerő idiótáról. Sőt, bármilyen kapcsolatból szíved joga kilépni, akármi is az oka. Ha ő emiatt h*lyeséget csinál, az nem a te dolgod, nem a te hibád!
Köszönöm a válaszokat.
Amióta reggel elmentem otthonról,azóta nem is keresett.
Úgyhogy szerintem még Ő van felháborodva.
Nagy valószínüséggel ennek ígyis-úgyis vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!