Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni? Ötletem sincs.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni? Ötletem sincs.

Figyelt kérdés
Jól összevesztem a barátommal. Elég undokul beszélt velem (telefonon), sőt alig beszélt, mert én felhúztam a hülyeségeimmel, állítólag. Bár, ha hülyeségnek tartsa is, szerintem igazam van. Ritkán fordul elő, hogy ilyen legyen velem, talán még 3x 4x volt ilyen az egy év alatt, mióta együtt vagyunk, de nagyon rosszul esett. Ő azt mondta nem tud normálisan beszélni, ha egyszer így felidegesítem. De tényleg nagyon bunkó volt és társai. Majd letette, mert álmos, korán kel és fekszik le. Akkor hogy legyen holnap? Keressem vagy ne? És ha ő keres, hogy fogadjam a hívását?
2013. márc. 13. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
ha te húztad fel, akkor te keresd
2013. márc. 13. 23:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt mertem mondani, hogy nem figyel rám, nem hallgat meg, nem érdeklem...erre húzta fel magát. És igazán próbáltam rendbe hozni a dolgokat, de ő csak bunkóskodott és lerázott.
2013. márc. 13. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Várd meg amíg bocsánatot kér addig ne keresd
2013. márc. 13. 23:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát igazából a bunkóskodás közepette kinyögött egy annyit, hogy bocs.
2013. márc. 13. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem keres délig vagy délutánig akkor hívd fel és kérdezd meg h nem találkoztok-e este. Szerintem mindenképp személyesen beszéld meg vele ezt az egészet. Ha leráz, meg nem ér rá, akkor hagyd a francba........ 19/L
2013. márc. 13. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj egy kicsit,had keressen ő....ha nem délután keresd te
2013. márc. 14. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!