Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tudnék tenni? Nagyon nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni? Nagyon nem jó ez így, nincs ötletem:S

Figyelt kérdés

Van egy lány, tavaly elkezdtünk beszélgetni, együtt járunk haza, mindn nap beszélünk ha másnem msn en. Tavalyig olyan jó lány volt, csak nem figyeltem oda rá eléggé, és belevágtam egy másik kapcsolatba, ami hiba volt, mert vége lett. Aztán ebben a tanévben elkezdett a lány inni meg cigarettázni, ez a barátnőinek köszönhető...Bár a szimpátia megmaradt, olyan rossz őt így látni. Szeretnék vele összejönni, és leszoktatni a cigarettázásról és az ivásról. Nagyon jó lány lehetne, nem áll neki jól ez az egész:S csak a barátnői jobban hatással vannak rá, mint én. Mikor megyünk haza néha jönnek ők is, és elvonják rólam teljesen a figyelmét, olyan más mikor ők is ott vannak. Ha mi ketten vagyunk akkor meg olyan jó vele lenni. Normálisan elbeszélgetünk mindenről. Azt nem tudom, hogy eljönne-e velem valahová suli után, meg sem kérdeztem még...Nem tudom mit kellene tennem ebben a helyzetben...Olyan rossz nézni, hogy beleviszik őt a rosszba, főleg hogy nekem nagyon bejön.

normális válaszokat várok!

Köszönöm előre is.

2010. dec. 16. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor meg kéne próbálnod először is elhívni suli után, kívül hogy vevő e rá... Többet vele lenni és ha minden olyan jól megy köztetek akkor majd egy ídő mulva összekovácsolodtok és ha már együtt vagytok akkor sokkal könnyebb őt rávenni arra hogy ne csinálja ezeket a káros szokásokat.. mert ha ezzel fogod mindig üldözni hogy szokj már le erről meg arról akkor csak elűzöd magad mellől...én legalábbis igy gondolom

16/L

2010. dec. 16. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van...

A barátnőddel meg értesd meg, hogy csak azt csinálja, amit akar, ne legyen egy ....

Ha pedig akarja vagy bemeséli magának, nem tudsz mit csinálni. Csak néha felnyitni a szemét.

2010. dec. 16. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Könnyen elveszítheted a barátságát, ha ö nem akar többet.

Amúgy kérdez, meg mit gondol rólad mit fiúról! Ha visszakérdez hogy miért. Akkor mond azt, hogy csak szeretnéd tudni milyen vagy a lányok szemében. A válasz(ok)ból tudni fogod hogy van-e esélyed nála.

És(késő) kamasz úgyse hallgat az ész érvre, én se tettem azt. Egy dolgot meg lehet pendíteni, hogy egy dohányzó szája olyan, mint ha hamutállal csókolódzna az ember. Persze ezt is vigyázva. Hogy ne hogy úgy értse, rá mondod! Vagy hogy kiábrándítóak a részeg lányok. Ez utóbbit jobb egy konkrét példával kell mondani nehogy megsértődjön.

2010. dec. 16. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
bocs jav. a "kell" nem kell oda.
2010. dec. 16. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Az 1 válaszolóval egyet értek és ha össze jöttetek akkor már egyszerű a leszoktatása. PL.:hogy ha bagózni akar akkor kezdj vele csókolózni és ha nagy bagós sikerülne elérned hogy 1 hétig ne bagózzon akkor nyert ügyed lenne.
2010. dec. 18. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!