Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi időt töltötök a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt töltötök a párotoknál?

Figyelt kérdés

20 évesek vagyunk, még a szüleinkkel élünk.

A szüleim próbálnak a

ritkább talira (csak hétvégén, meg 2 óra szerdánként),

ritkább együtt alvásra (heti 2 van most csakis hétvégén),

ritkább közös ebédekre ösztönözni (max heti 2).

A barátoméknál nem csinálnak ebből gondot, megbeszélték, onnan tudom. Itthon viszont annak ellenére hogy nincs kifogásuk a fiúval szemben, meg akarnak győzni róla, hogy de biztos zavarunk ha náluk vagyunk, csak nem mondják. Nem értem hogy miért tudják ők sokkal jobban ezt. Azt mondják, hogy nálunk nem zavarunk, de ha nem is mondanak igazat akkor itt a saját szobámban mégis kit akadályozunk?

2013. márc. 13. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Semennyit ... mert nincs :/
2013. márc. 13. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
hetente, ill. 2 hetente. távkapcs.
2013. márc. 13. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt modnják nem zavarsz akkor nem zavarsz. Annó ebben a korban én is sokat voltam az akkori barátoméknál.
2013. márc. 13. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden héten péntektől-hétfőig.
2013. márc. 13. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én elég sokat vagyok vele. Én mondjuk külön élek már, de ha 1-2 havonta hazamegyek, akkor szinte mindig jön velem. Egy héten kb 5x,alszik nálam. Néha nap közben átugrok hozzájuk. A szüleit nagyon bírom. Laza, jó fejek. Néha a faterjával nézem az esti meccset, közben félrészegre isszuk magunkat. Ha otthon vagyok a szüleimnél és velem van ő is jól ki jön az én családommal, pl anyummal elintézik a bevásárlást meg a főzést. Igazából mi úgy viselkedünk, mintha hosszú évek óta legalább élettársi viszonyban élnénk, közben csak 1 éve járunk. Ő nagyon közvetlen és nyitott, én inkább visszahúzódó vagyok és tartózkodó, de a hatására sokat oldódok :)

22/F

2013. márc. 13. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem jó nagy marhaság ezt így szülőként meghatározni, hogy heti 2, slussz. Nahogymár 20 éves vagy, és megszabják, hogy mennyit látod a barátodat...
2013. márc. 13. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok ő 22,több mint 2 éve vagyunk együtt. Náluk vagyunk többet mert dolgozik és nem akarom még munka után nyúzni, hogy menjünk hozzánk. Hétvégén vagyunk nálunk. Nagyon jól elvagyok a Családjával, ő is az enyémmel! Mindennap együtt alszunk, szóval már majdnem olyan mintha együtt élnek.. A szüleim soha nem tiltottak tőle és nem szabtak meg ilyen hülyeségeket.. :S én nem hagynám a helyedben.. 20 éves vagy könyörgöm! 20N
2013. márc. 14. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!