Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt töltötök a párotoknál?
20 évesek vagyunk, még a szüleinkkel élünk.
A szüleim próbálnak a
ritkább talira (csak hétvégén, meg 2 óra szerdánként),
ritkább együtt alvásra (heti 2 van most csakis hétvégén),
ritkább közös ebédekre ösztönözni (max heti 2).
A barátoméknál nem csinálnak ebből gondot, megbeszélték, onnan tudom. Itthon viszont annak ellenére hogy nincs kifogásuk a fiúval szemben, meg akarnak győzni róla, hogy de biztos zavarunk ha náluk vagyunk, csak nem mondják. Nem értem hogy miért tudják ők sokkal jobban ezt. Azt mondják, hogy nálunk nem zavarunk, de ha nem is mondanak igazat akkor itt a saját szobámban mégis kit akadályozunk?
Hát én elég sokat vagyok vele. Én mondjuk külön élek már, de ha 1-2 havonta hazamegyek, akkor szinte mindig jön velem. Egy héten kb 5x,alszik nálam. Néha nap közben átugrok hozzájuk. A szüleit nagyon bírom. Laza, jó fejek. Néha a faterjával nézem az esti meccset, közben félrészegre isszuk magunkat. Ha otthon vagyok a szüleimnél és velem van ő is jól ki jön az én családommal, pl anyummal elintézik a bevásárlást meg a főzést. Igazából mi úgy viselkedünk, mintha hosszú évek óta legalább élettársi viszonyban élnénk, közben csak 1 éve járunk. Ő nagyon közvetlen és nyitott, én inkább visszahúzódó vagyok és tartózkodó, de a hatására sokat oldódok :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!