Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titek mennyire érdekel, ha a párotoknál találnátok valamit, amit még az exétől kapott? Közös kép, ilyesmi.
mit lépnétek?Kiakadnátok? vagy nem is szólnátok érte...? közös képre, apró ajándékra gondolok.
persze ez kortól és attól is függ hogy mióta vagytok együtt, légyszi ezt írjátok oda :)
és ha voltatok már ilyen helyzetben nagyon érdekel hogy mit csináltatok :)
Egy felnőtt (teszem azt 25 éven felüli) tudja, hogy mindenkinek van múltja. Legyen az házasság, együttélés is akár. Ezek nem kitörölhetőek. Gyerekes dolog az ilyeneken fennakadni!
Hány éves vagy?
Ha mondjuk a gépén vannak képei az exekről, az persze zavar, de nem csapnék hisztit, hogy törölje le mondjuk. Legyenek csak ott, remélhetőleg nem nézegeti őket. Én sem törlöm le a gépemről az ilyen képeket. Még is az életem része volt, és nem vmi durva szakítással ért véget a korábbi kapcsolatom...
A kapott holmikat el lehet tenni a szekrény aljára, akkor nem foglalkozunk vele.
#5-nek
egyébként ez is megbeszélhető! Mondjuk rá lehetne tenni egy CD-re, amit mélyen eltenni valahová a szekrény mélyére. Elvégre nemcsak közös képek, hanem közös helyek (értem ezalatt tájak ahol jártak) is lehet rajta, amiről az ex eszébe jut.
Jó az ilyeneket az elején tisztázni egyébként.
Én se kértem, hogy ez exem széttépje a hatalmas portrét az exnejéről, de megkértem, hogy valahová fel a szekrény tetejére tegyük és pakoljunk rá ezt-azt.
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!