Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedésnél riasztó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél riasztó a férfiak számára, ha kiderül hogy 2 éve nem volt kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Nem kerülöm tudatosan a lehetőségeket, egyszerűen így alakult. Ha új emberekkel ismerkedek meg és felmerül a téma, már majdnem kínosnak érzem... pedig tudom hogy jobb ez így, mint egy "csak azért hogy legyen valakim" kapcsolat. Mit gondoltok erről?

24 L

2013. márc. 13. 22:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

szörnyű

F19

2013. márc. 13. 23:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Alapból nem számít, de ha valaki miatt nem volt kapcsolatod, abból gond lehet, ha még mindig számítasz arra az illetőre.
2013. márc. 14. 01:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Engem nem riaszt. Az általad is említett "csak azért hogy legyen valakim" típusú kapcsolat nem jó, nem pedig az, ha régen nem volt senkid.
2013. márc. 14. 03:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Inkább senki mint hogy fél Dubai ment volna át rajtad.
2013. márc. 14. 10:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem baj, de remélem nem száradt ki a pitája.
2013. márc. 14. 10:59
 16/19 anonim ***** válasza:
nekem 4 éve nem volt komoly kapcsolatom és nem érzem,hogy bármivel kevesebb lennék másoknál. Igyekszem ismerkedni,jól érezni magam,ha jön valami komoly,állok elébe. Nincs ezen mit szégyellni,sőt,szerintem nagyon is jót jelent,ha egyedül is boldogulsz és nem támaszkodsz állandóan másra,ezt egy férfi értékelni általában.
2013. márc. 15. 14:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is felelősségteljesen gondolkozol.Ha valóban szeretnél később olyan társat magadnak aki hozzád való,akkor jobban jársz ezzel a hozzáállással.Ahhoz,hogy találj egy számodra normális férfit:egyedül is jól kell érezned magad a bőrödben.Amikor valaki csak azért szed föl valakit,hogy legyen valakije inkább szánalmas,mint vonzó.
2013. márc. 21. 21:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Nézd ahogy vesszük, ha neked nem hiányzik a szex akkor nem kinoos hogy nem volt senkid. Egyébként meg az ember nem minden nap lesz szerelmes, átlag olyan néhány évente, bár ismerek olyan lányt is aki hetente szerelmes de ő több f@szt fogott mint kilincset szóval nem mérvadó. Tehát szerintem nem ciki, sőt az se ciki ha aztmondod hogy ikkább magadhoz nyulsz mint idegenekkel szerelem nélkül dugj, szerintem ez nem ciki, sőt egyenes gerinces dolog, nehogymár te szégyeld magad ebben az erkölcstelen romlott világban mert nem vagy k*rva meg ri*anc mint a többi... Sok sikert hogy megtaláld akit keresel :)
2013. márc. 23. 22:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem sem szabad csak azért sexelni,hogy elmondhasd magadról..Csak azért nem szabad összejönnöd senkivel,hogy legyen valakid.Semmi nem kötelező.Az sem igaz,hogy káros a tartós szexmentesség.Motiváció nélkül minek szexelni és párkapcsolatot létesíteni.Nincs azzal sem probléma,ha esetleg létesítesz alkalmi szexet,csak ne válogatás és késztetés nélkül tedd!!!Manapság divat azt csinálni,amit a társadalom diktál.Azok az emberek sose voltak boldogok,akik behódoltak a kor szellemének.Ezt egy vallási témájú könyvben olvastam és igaz.
2013. márc. 24. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!