Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 11 éve ismerek egy lányt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11 éve ismerek egy lányt aki barátom és tegnapelőtt megláttam a mellét (mellbimbóját is) mit tegyek?

Figyelt kérdés
olyan fura érzés. beszéljek vele erről?

2013. márc. 13. 15:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
te ismered, van aki ezen jól elpoénkodik, valaki meg totál kellemetlenül érzi magát
2013. márc. 13. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem értem! Ekkora szám valakinek látni a mellét? Kimész a strandra nyáron és a csajok fele monokiniben nyomja. Nekem általában a nőismerőseim jó része legalábbis ...

Sőt nudista strandra is jártam, ott mi van :-P :-D

2013. márc. 13. 15:18
 13/16 A kérdező kommentje:
15:15-ös jött felém én meg ültem és lehajolt hozzám, hogy mondjon valamit és csak utána ült le mellém, miután elmondott két mondatot. Én meg beláttam. Bárcsak leült volna.
2013. márc. 13. 15:19
 14/16 anonim ***** válasza:

ezt most nem értem ... ez jó volt neked? akkor mondd neki, hogy máskor is hajolgasson előtted ... nem volt jó? akkor minek kukucskálsz?

igazából az a kérdésed, hogy megsértődne-e, ha ezek után rámozdulnál ... nem sértődne, azért hajolgatott

2013. márc. 13. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Gondoltal mar te arra h akarattal csinalta h meg lazsd?

aaaa na mind 1 gondolkozz el a dolgokon kicsit!!!!!! 24 f

2013. márc. 13. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Pfff... hány éves vagy bakker, 15? :D

Ne csinálj semmit. Utólag elég gáz lenne. Van ilyen, na puff. A csaj volt figyelmetlen, vagy direkt akarta, vagy valami.

Legközelebb ha ilyen vagy, jegyezd meg poénosan max, h jó a belátás, akkor észreveszi magát. Bár te ismered, bevállalható egy ilyen. :D

2013. márc. 13. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!