Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme még küzdeni a kapcsolatért, vagy inkább legyen vége?
kedves kérdező!
ez egy folyamat amíg eljutottatok
semmiköze a szülésnek ehhez, jaj ugyan már, szóval ez kilőve
előtte mi volt, a terhesség alatt?
a másik Te szexre hangsúlyozod ki, pedig amit fejedhez vágott, azért maradjunk annyiban sok mindent elhangzott
"szeretné ő is megoldani,neki is szüksége van a szexre,de nem egy ilyen nővel " - hát ez elég sok mindent elárult amikor ezt mondta, hány évesek vagytok?
nekem az a véleményem ez nem fog helyre jönni, de Te tudod a körülményeket és ismered őt, Te döntesz N
Ahogy olvasom, kedves kérdező, te már megpróbáltál minden tőled telhetőt. Fölösleges nyaggatni tovább, hagyd, éld a magad életét. Esetleg próbáld meg féltékennyé tenni, flörtölj más pasikkal, ismerkedj.
Lehet, hogy pont az a baj, hogy túl alázatos vagy vele szemben. Ne haragudj, de ha nekem ilyet mondtak volna hogy "de nem egy ilyen nővel"... Akkor mondja meg hogy milyen nővel, vagy menjen dugja meg, aztán utána lehet hogy jobban el tudja dönteni mit akar.
Kedves Legutolsó!
Köszönöm a tanácsaid. Igazad van Neked is és a többi válaszolónak is. Másképpen nem lehet. Nekem is már csak ennyi van a tarsolyomban. Erőt adtatok Nekem élni fogom a külön kis életemet,mintha mi se történt volna,és nem hozom szóba többet a szexet. Többet nem fogok veszekedni semmin sem. Csak az a baj,hogy nekem nincs senkim,akivel ezeket megbeszélhetném,és ha gyűjtöm magamban felrobbanok. De ki fogom bírni valahogy,mert valóban már nincs más útja,hogy megmentsem ezt a dolgot. Aztán meglátjuk,lesz-e változás. Csak azt nem tudom,meddig várjak.
Valami oka biztosan van, ami miatt így bánik veled, de ezt csak ő tudhatja biztosra. Amiket leírtál, abból az jön le, hogy harag van benne, amit valaminek ki kellett, hogy váltson belőle. Lehet, hogy nem is most, hanem még a múltban, és mivel most kiszolgáltatott vagy, rá vagy utalva, most van benne bátorság, hogy kiadja magából.. BÜNTET..
Egy nő számára nagyon fájdalmasak azok a szavak, amiket neked mondott. A leírtakból valamiért úgy gondolom, hogy szándékosan akart bántani. Ha valóban nem érdekelnéd, nem szeretne már, vagy közömbös lennél a számára, akkor csavarogna, későn járna haza..
Semmiképp se törjél meg, ne hagyd lezuhanni az önbizalmadat a béka segge alá. A bántó szavak nem a valóságot tükrözik, hanem az ő lelki állapotát. Nem szabad magadra venni!!!! Legyél mindig csinos, ápolt, és tegyél érte, hogy még jobb nő legyél.
A helyedben én egyik este nyugodt hangon közölném vele, csak úgy mellékesen, hogy: "Akkor is szeretlek, ha te folyton bántasz engem..." -és otthagynám egyedül a szobában, nem várnám meg a választ. Nem nyitnék erről vitát, nem is akarnám megmagyarázni..
Kedves Utolsó!
Köszönöm szépen amit leírtál. Sokat segít feldolgoznom a mondatait,hogy úgy gondolod/gondoljátok,nem azért mondta,mert így is érzi. Továbbra is adni fogok magamra,mint nő,kicsit megpróbálom "kizárni" az életemből. Őszintén remélem,hogy meg fog oldódni ez a probléma,mert valóban nagyon szeretem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!