Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme még küzdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme még küzdeni a kapcsolatért, vagy inkább legyen vége?

Figyelt kérdés
Kezdeném ott,hogy fél éves a gyermekünk. Eddig rendben mentek a dolgaink,bár nyilván,mint minden kapcsolatban,voltak viták,ellentétek,de most úgy érzem,hogy megszakadok a sok teher alatt. Többször jeleztem neki,többféleképpen,hogy zavar,hogy nincs szex. Kb havonta egyszer szexelünk. Nagyon odafigyelek a külsőmre,hogy ne legyek leharcolt,szexi fehérneműk,smink,magassarkú. Ha kezdeményezek,azt mondja fáradt. Sok kifogása volt már,mondta azt is,hogy folyton ezzel szekálom,így nem tud szexelni velem. Ebben nyilván van igazság,próbálok nem veszekedni,de azért fél év az már rengeteg idő nekem intimitás nélkül. Tegnap nagy veszekedésünk volt,közölte,hogy szeretné ő is megoldani,neki is szüksége van a szexre,de nem egy ilyen nővel. Kérdeztem,miért mi baj van velem,azt mondta nem tudja. Azt mondta nem tud szexuálisan vonzódni hozzám és nem tudja miért,de ha tudná sem biztos,hogy megmondaná. Rettenetesen megbántott,főleg mert nem értem az okokat,nem tudom,hogy miért,mert ha megcsókolom,egyből feláll neki,és a külsőmre is figyelek mindig. Annyira megbántott,hogy jelenleg ránézni sem tudok,de viszont szeretem. Nem tudom,hogy mit tegyek. Tegnap még ő is sírt. Nincs senkije ez ezer százalék. Szombaton egész napos Bécsi kirándulásra megyünk,de már kedvem sincs hozzá.
2013. márc. 13. 09:24
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Hű próbálom felsorolni,elég heves vita volt ez tegnap. Közölte,hogy nézzem meg a mosogatót tele van 3 napja. Hozzátenném,hogy tök üres volt a mosogató tegnap is,tegnap előtt is,pedig a lányom mellett nagyon nehéz bármit is megcsinálni,de nem adom fel. Főzve is van,de tudomást se vesz róla. Mondtam neki,hogy kicsit értékelhetné jobban,mert nem henyélek itthon,erre közölte,hogy hát én vagyok az anyja ez a dolgom,ezt kell csinálnia egy nőnek. Mondtam neki,jól esne néha a segítsége,erre mondja,nézzek meg egy egyedülálló anyát,annak nincs ennyi gondja,megoldja. Kérdeztem,mit tegyek még,hogy vonzódjon szexuálisan,mert annyit küzdök,hogy jól nézzek ki,erre mondja,hogy ezt nem neki kéne tudnia,hanem nekem,és,hogy egy nőnek éreznie kéne,mire van szüksége a párjának. Mondtam,hogy nem vagyok gondolatolvasó és ő se érzi,mire van nekem szükségem,erre mondja,hogy ez nem az ő hibája,hanem az enyém. Ha valamit kérdeztem,arra azt mondta nem neki kéne tudnia megoldania,hanem nekem. Tehát végig olyan volt az egész vita,hogy minden az én hibám,én meg megszakadok a sok tehertől,komolyan úgy érzem,hogy nem bírom már ezt,hogy minden az én hibám! Pedig annyit de annyit küzdök. Azt is elutasítja,hogy kényeztessem,ha néha napján engedi is,akkor se szól semmit,nem változik semmi,csúnyán fogalmazva leszopom,elélvez aztán befordul és alszik szó nélkül. Tehát ettől nem lesz jobb. És borzasztó érzés. Ebben kérnék valahogy segítséget,hogy hogyan tegyem félre az érzéseket,amiket kiváltott belőlem a tegnapi vitát,hogy kedves tudjak vele lenni,mert jelenleg,ha csak rágondolok sírok és dühös vagyok és megbántott. Nem tudom,miért érdemlem ezt :(
2013. márc. 13. 10:12
 12/30 fospuska ***** válasza:
56%
szívd fel magad és mondd el. ahogy nézem,sok jó nem fog kisülni belőle,de neked ott a tudat,hogy megtettél mindent. itt már a beszélgetés,magyarázkodás nem segít sajnos. remélem nem vagy anyagilag kiszolgáltatva neki,mert abból csúnya világ lesz,de akkor is lépned kell. csak előtte csinálj magadnak menekülősávot,hogy ha döntöttél,azonnal tudj lépni.
2013. márc. 13. 10:17
 13/30 A kérdező kommentje:
Hát egyedül a GYED-ből nem tudnám fenntartani a lakást,mert magas a rezsi,de lenne hová mennem a lányommal. De a kislányom is odavan az apjáért,nagyon szeretik egymást,és én is belehalok a gondolatba,hogy szétmenjünk,de már nem tudom mit tehetnék még többet. :(
2013. márc. 13. 10:21
 14/30 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nekem nem az a tudat van most,hogy mindent megtettem,hanem,hogy minden az én hibám :(
2013. márc. 13. 10:22
 15/30 fospuska ***** válasza:
55%
semmit. ha van hova menni,semmi bajod nem lehet. a gyerekért meg ne áldozd fel magad,fel fogja dolgozni. neki is teljes értékű anyára van szüksége és ezt jó fejben tartani. ha ezt a problémát lerázod,rá is több időd lesz. muszáj megoldanod,különben kicsinálod magad és előbb-utóbb a gyerek is kárát látja.
2013. márc. 13. 10:27
 16/30 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha előtte nem volt ilyen stílusa akkor most valamitől ez előjött sajnos. Erre két verzió van, az egyik, hogy megoldotta a szexet máshol, máshogy. A másik, hogy tudtodon vagy akaratodon kívül megbántottad, meggyötörted és már kitör belőle. Szülés környékén gyakori, hogy a nők elfelejtik, hogy csak ők szülnek a férfiak szex igénye ugyan annyi, mint előtte. A sok éheztetéssel tudsz benne lyukat égetni. A másik pedig, ha te nem akarod a szexet csak őt kényeztetnéd. A kölcsönösség is vágy lehet, hiába térdelsz naponta elé, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindent megkap, mert nem kapott egy nőt aki őt kívánja.
2013. márc. 13. 10:31
 17/30 A kérdező kommentje:
Akkor nincs értelme tovább küzdeni a kapcsolatért? :( Mindenképpen vége van?
2013. márc. 13. 10:31
 18/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Egyáltalán nem viselt meg a szülés engem ilyen téren,amint letelt a hat hét próbálkoztam a szexxel és nem csak az ő igényei miatt,hanem mert nekem szükségem van rá. Mivel szexelni nem volt hajlandó így amikor hagyta,akkor kényeztettem. De azt sem azért mert kötelességem és katonás módon térdeltem elé. Soha nem éheztettem,ő éheztet engem,mert ő nem akar szexelni. Tudom,hogy ez így szokott lenni,hogy szülés után a nőnek nincs kedve,de nálunk sajnos pont fordítva van. Amint letelt a hat hét,próbálkoztam,szexi fehérneműk,csábítás,gyertyafény,vagy csak spontán meg már hatezerféle módon és mégis maximum havonta egyszer volt hajlandó lefeküdni velem. Ezer százalék,hogy nincs senki más neki,ebben tutira biztos vagyok és nem az elvakult bizalomtól,hanem mert tényleg csak dolgozni megy és hazajön,meg néha elmegy a haverokkal inni,de olyankor a szüleinél alszik,mert ez vidéken van. Nem smsezget,nem telefonál,tehát egészen biztos vagyok benne,hogy nincs senkije.
2013. márc. 13. 10:36
 19/30 fospuska ***** válasza:
65%
nem,de van az a határ,mikor már nem éri meg küzdeni. rosszul csatázol,mert kérsz,könyörögsz,pedig te vagy jobb alkupozícióban. sajnos amit a párod művel, az már nem a tolerálható kategória (mondom ezt paliként),ezért írtam,hogy állítsd válaszút elé. nem tudom,mennyire vagy jó csaj,azt sem,hogy mennyire vagy szexi, de ha csak a szex lenne a probléma,az se kevés.de itt jóval többről van szó,mint a szexualitás hiányáról. muszáj lépned és minél előbb,annál jobb.
2013. márc. 13. 10:50
 20/30 anonim ***** válasza:
48%

3 lehetőséged van.

1. Hagyd rá a dolgot. És reménykedj, hogy megoldódik, lehet, hogy valami olyan baja van amiről nem akar beszélni, de idővel feldolgozza magában.

2. Válás

3. Szeretőt tartasz, őt meg meghagyod a boldog tudatlanságban.

2013. márc. 13. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!