Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létező jelenség, hogy egy házasságban a felek titokban félrekúrnak? Főleg így 40 fele? Több ilyenről is tudok.
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 21:53
11/21 A kérdező kommentje:
csefy! persze hogy elítélendő, de mégis gyakori dolog ha jól érzem.
2013. márc. 12. 21:59
12/21 anonim válasza:
jaaa értem. bizony, nem ritkaság. a kapuzárásihoz még hozzátenném, hogy arra is rájönnek, hogy még kéne dugni más nőkkel is, amíg még lehet
13/21 A kérdező kommentje:
igen, apám mostanában mindig ilyenekről beszél, hogy megöregszik... mostmár értem
2013. márc. 12. 22:00
14/21 anonim válasza:
igazából ez normális jelenség csak erre is ki kell találni valami idióta elnevezést..
15/21 anonim válasza:
De attól még nem törvényszerű! És az esetek nagy részében a feleség is ludas, mert nagyon el tudnak ám kényelmesedni a nők is egy kapcsolatban!
Sok pasi van, akinek csak megfordul a fejében, de nem lép... csak a "bizsergés" kell, hogy még egy kicsit férfinak érezze magát...
16/21 anonim válasza:
én is sok pasit ismerek hasonlókorban, akik félre... legtöbbjük titokban. nem olyan bolondok, h pár menetért kockára tegyék.
Vagyis csak részben bolondok.
Másrészt van olyan is, aki a párkapcsolatuk első pillanától félreszab. Vki sorem változik, őket kell kerülni.
17/21 A kérdező kommentje:
na ezért se fogok én megházasodni!
2013. márc. 12. 22:06
18/21 anonim válasza:
Ez csak akkor van ha mondjuk már huszon éves koruktól együtt vannak és nem élték ki magukat korábban. Ilyenkor jön az az érzés hogy te jó ég már 40 vagyok és 20 éve vagy több egy emberrel voltam csak és kell egy kis izgalom. Akik kiélték magukat hidd el nem vágynak már kicsapongásra ők inkább már a biztonságot keresik. Ilyen az ember mindig arra vágyik ami nincs. Úgyhogy aki az első szerelméhez akar hozzámenni huszonévesen számoljon azzal hogy 40 évesen valószínűleg meg lesz csalva nem is egyszer.
19/21 A kérdező kommentje:
igen, mindkét szülőm 20on évesen házasodott össze. fater az csajozott rendesen, jóképű volt meg sok nője, erre 21 évesen feleségül vette anyámat, aki szintén szép volt, de neki fater volt az első. csak hát ugyebár akkoriban ez volt az elvárás hogy 20 évesen házasodj, meg csinálj gyereket...
2013. márc. 12. 22:16
20/21 anonim válasza:
Ez a legnagyobb hülyeség a világon huszon évesen házasodni. Régebben ez volt azért is van ez hogy a most 40esek csalják össze-vissza a párjukat meg félre lépnek tisztelet a kivételnek de az kb 1%. Ez mára jelenség. 40es pasasok rendre lelépnek. Véleményem szerint 30év fölött kellene megállapodni élje ki magát a pasi vagy nő ha arra van igénye. Hidd el aki kellőképpen kiélte magát annyira nem fog már vágyni kalandokra sokkal inkább szeretne végre valakihez tartozni. Tapasztalat. És nem csak a személyes tapasztalat ez hanem a környezetemben is az van. Jót röhögök azokon akik piszkáltak huszon évesen hogy vénlány maradok nekik ott volt már a férj netán gyerek is. Na most meg ezek 40 évesen már rendre elváltak vagy komoly problémájuk van a házasságukkal. Én meg boldog vagyok a férjemmel akit 32 évesen ismertem meg. 35 évesen összeházasodtunk van két 3 gyerekünk. Most vagyunk 52 évesek és még mindig harmónia van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!