Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 20 vagyok a bnőm meg 15 a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 20 vagyok a bnőm meg 15 a szülei ellenezik a kapcsolatunkat a kor különbség miatt ebben az esetben bünteti a törvény azt hogy velem éljen a bnőm annak ellenére hogy ebbe nem egyeznek bele a szülök?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 21:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kiskorú elhelyezésének önkényes megváltoztatásának hívja a jog, ha szülői beleegyezés nélkül költöztök össze. És büntetik is. Egyébként én sem értem, hogy mit akar egy felnőtt egy gyerektől.

Ja és bocsi: szeretjük, nem szeressük.

2013. márc. 12. 21:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Tévedni emberi dolog de most nem a helyes írás szabályait akarom fejtegetni, szóval akkor is fel jelenthetnek engem a szülei ha csupán járunk de semmi egyéb nem történik én és a bnőm között?
2013. márc. 12. 21:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha csak jártok, akkor nem jelenthetnek fel.
2013. márc. 12. 21:58
 14/21 anonim ***** válasza:
de kérhetnek távolságtartási végzést ellened.
2013. márc. 12. 22:02
 15/21 anonim ***** válasza:
én 16L vagyok, barátom 22. eleinte az én szüleim is ellenezték, de kb. fél év után beletörődtek :) 1 éve vagyunk együtt. ha kitartók vagytok, szerintem az ő szülei is rájönnek, hogy komolyan gondoljátok és akkor minden rendben lesz :)
2013. márc. 12. 22:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból...

De, az írásképed alapján lehet, hogy nem a korkülönbség ott az igazi probléma...

- Legalább is eztet lássuk itten... Vagyis én bisztossan eztet látom -

2013. márc. 12. 22:58
 17/21 anonim ***** válasza:

ha 14 elmúlt azt csinálsz vele amit akarsz ha beleegyezik

nézd meg a hivatalos törvénykönyvet

2013. márc. 12. 23:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Jesszus, isten mentsen meg az ilyen hígagyúaktól mint te...ha a 15 eves hugom jonne ossze veled, tolem kapnal te is es o is egy akkora pofont (te tokonrugast) hogy megemlegetned...mit akarsz egy kislanytol? Te sem lehetsz tul erett.....
2013. márc. 12. 23:06
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

nem csodálom,hogy a barátnőd téged választott,ugyanis a mi korosztályunkban(én is 15 vagyok)elég gyerekesek a fiúk...

én örülnék ha legalább ilyen idős barátom lenne mint te

2013. márc. 12. 23:07
 20/21 A kérdező kommentje:
A szerelmet nem lehet irányítani ez egy olyan érzés amit nem tudsz kordában tartani mi megtaláltuk egymásban az igazit tudom furcsán hangzik miért pont 15 éves lányban találtam ezt meg de itt nem a szexről van szó félre értés ne essék nem vagyok egy szemét alak aki kihasználja mások jó indulatát és bizalmát nem áll szándékomba kis korú lányokat megrontani hogy ezt a dolgot tisztázzuk én megtaláltam ebbe a lányba mind azt amit egy 18-20 éves nőbe keresve sem találtam mert voltak idősebb bnőim is de ez pontosan hogyan is működik hogy 15 éves korától ha ő is bele egyezik akkor a szülök akarata nem érvényes még ha törvényes úton is járnak el? erről tudnál nekem bővebb infót adni hálás lennék érte előre is köszönöm neked :)
2013. márc. 13. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!