Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegyen az, hogy meg nem smaroltam? 15/F

Figyelt kérdés
TI mikor smaroltatok legelore?
2009. szept. 14. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

sztem nem szégyen!!!én először 13 évesen smároltam és nem volt vami extra!!!...

nem maradsz le semmiről ha vársz az igazira,mert én is egy olyan állattal csináltam,akit ma már utálok és ha velem jünne szembe az utcán ,nem is küszönnék neki!!!lehet h ez most olyan izé,de már téleg utálom!!!!és nagyon sajnálom h megtettem!!

2009. szept. 14. 19:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

15 voltam, igazából tök bénán csináltuk mindketten, és épp ezért maradt emlékezetes. neki is az volt az első. tökre tetszett, nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó. azóta már mindketten kitapasztaltuk, hogy hogyan a legjobb: lassan, összeölelkezve, hogy érezzük az egymás iránti őszinte szerelmünket, amely tiszta, mint a hegyi patak

azóta is együtt vagyunk. imádom őt, egyre erősebben érzem;

16F

2009. szept. 14. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nahát utolsó, irigylem a barátnődet, szerencsés lány:)
2009. szept. 15. 14:15
 14/14 anonim ***** válasza:
21 éves voltam, és nem éreztem hogy ez gáz lenne. szóval még nem maradtál le semmiről:))
2009. szept. 28. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!